Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1115
madball St Louis City SC
Fc1 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


16e minuut.
Yearwood verovert de bal door een tackle van achteren. Yearwood speelt de bal door. Ziering speelt de bal door. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman haalt uit met een fantastische trap. Gallatin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - St Louis City SC 0:1

18e minuut.
Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odenwald geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yearwood de bal. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hartman haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Gallatin trapt de bal weg van het doel. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ziering passt de bal met de wreef. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović is nu in balbezit. Pandurović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Żwirko de bal. Żwirko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - St Louis City SC 1:1

41e minuut.
Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Yearwood geeft een hoge lob. Bozeman is nu in balbezit. Bozeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - St Louis City SC 1:2

44e minuut.
House onderschept slim de pass. House geeft een hoge lob. Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 46%, St Louis City SC 54%.
madball - St Louis City SC 1:2

50e minuut.
Bojano met een snelle inworp. Odenwald is nu in balbezit. Yeast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeast krijgt een gele kaart. Odenwald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cearense is nu in balbezit. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Odenwald geeft een lange en hoge pass. Ziering heeft problemen om de bal te vangen. Formiga rent richting de bal. Formiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kay rent richting de bal. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence met een sublieme pass. Cearense is nu in balbezit. Cearense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 38%, St Louis City SC 62%.
madball - St Louis City SC 1:2