Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Givenchy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4181
FC Givenchy CR Flamengo duque de caxias RJ
FRED Tactiek 4-5-1 modificada
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen poor


5e minuut.
Yasir geeft een hoge lob. Westhöfer probeert de bal met de borst te controleren. Bérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Patriak rent richting de bal. Laporte onderschept slim de pass. Laporte probeert naar een medespeler te passen. Labrousse is nu in balbezit. Labrousse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Krzysztofiak rent richting de bal. Belu is nu in balbezit. Belu speelt de bal door. Labrousse rent richting de bal. Labrousse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty met een sublieme pass. Malakyan rent richting de bal. Malakyan draait met de bal, schiet en ... Łacek bokst de bal weg. Touré heeft problemen om de bal te vangen. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Łacek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:1

37e minuut.
Bérard speelt de bal door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Westhöfer zijn tegenspeler op de grond. Westhöfer krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pešterac passt de bal in één keer door. Leão is nu in balbezit. Belu begaat een overtreding. Belu krijgt een gele kaart. Leão raakt geblesseerd tijdens het duel. Pešterac met een snel genomen vrije trap. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 37%, CR Flamengo duque de caxias RJ 63%.
FC Givenchy - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:1

46e minuut.
Patriak geeft een lange en hoge pass. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malakyan schiet op doel. Łacek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Bérard geeft een lange en hoge pass. Grigoletti is nu in balbezit. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Belu is nu in balbezit. Belu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Belu speelt de bal door. Yasir is nu in balbezit. Yasir geeft een hoge lob. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Janin speelt de bal door. Labrousse rent richting de bal. Yasir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yasir krijgt een gele kaart. Labrousse raakt geblesseerd tijdens het duel. Laporte met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bérard de bal. Belu rent richting de bal. Belu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Givenchy - CR Flamengo duque de caxias RJ 1:1

71e minuut.
Belu probeert de bal aan de voet te houden. Leão bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 38%, CR Flamengo duque de caxias RJ 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Givenchy - CR Flamengo duque de caxias RJ 1:1