Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GreenOak Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1308
FC Górzno v2 MahmudFC
dobratakcica Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 23.9
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Fortuna geeft een hoge lob. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto rent richting de bal. Trepto geeft een lange en hoge pass. Saqr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 1:0

7e minuut.
Drewno onderschept slim de pass. Drewno passt de bal in één keer door. Stosik is nu in balbezit. Stosik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anwar probeert de bal aan de voet te houden. Drewno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewno haalt uit met een fantastische trap. Saqr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 2:0

11e minuut.
Trepto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stosik rent richting de bal. Al-Deeb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 3:0

24e minuut.
Fortuna speelt de bal door. Molski is nu in balbezit. Molski passt de bal zonder na te denken. Drewno is nu in balbezit. Drewno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Drewno speelt de bal door. Molski is nu in balbezit. Molski met een sublieme pass. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Saqr bokst de bal weg.

29e minuut.
Fortuna geeft een hoge lob. Riad is nu in balbezit. Drewno onderschept slim de pass. Drewno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Trepto is nu in balbezit. Trepto passt de bal zonder na te denken. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Saqr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 4:0

33e minuut.
Anwar rent richting de bal. Anwar geeft de bal voor. Jarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Momtaz rent richting de bal. Momtaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 4:1

39e minuut.
El-Hussieny is nu in balbezit. Fortuna onderschept slim de pass. Fortuna geeft een hoge lob. Stosik is nu in balbezit. Stosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 5:1

45e minuut.
Fortuna probeert de bal aan de voet te houden. Abd El-Halim is nu in balbezit. Fortuna rent richting de bal. Drewno rent richting de bal. Drewno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 44%, MahmudFC 56%.
FC Górzno v2 - MahmudFC 5:1

47e minuut.
Tariq is nu in balbezit. Tariq passt de bal zonder na te denken. Al-Deeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Stosik geeft een hoge lob. Molski kopt de bal weg. Daar is Drewno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 6:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trepto met de inworp. Momtaz is nu in balbezit. Chrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Riad is nu in balbezit. Riad geeft een hoge lob. Molski speelt de bal door. Drewno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewno draait met de bal, schiet en ... Saqr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
El-Arid is nu in balbezit. Drewno verovert de bal door een tackle van achteren. Molski probeert naar een medespeler te passen. Stosik rent richting de bal. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 7:1

60e minuut.
Chrzanowski passt de bal met de wreef. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski passt de bal zonder na te denken. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Trepto de bal. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski met een sublieme pass. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 8:1

72e minuut.
Molski kan de bal niet met de borst controleren. Molski probeert naar een medespeler te passen. Drewno rent richting de bal. Stosik rent richting de bal. Stosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - MahmudFC 9:1

75e minuut.
Ridha heeft problemen om de bal te vangen. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski passt de bal met de wreef. Stosik is nu in balbezit. Stosik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Fortuna rent richting de bal. Fortuna geeft een lange en hoge pass. El-Arid heeft problemen om de bal te vangen. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Saqr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś geeft de bal voor. Trepto controleert de bal met de borst. Trepto geeft de bal voor. Drewno springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 25%, MahmudFC 75%.
FC Górzno v2 - MahmudFC 9:1