Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cruz121 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1301
Muskegon FC Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Korsvik geeft een hoge lob. Nymark kopt de bal weg. Klungelig pakt Agoos de bal. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Korsvik geeft een hoge lob. Nymark is nu in balbezit. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:1

12e minuut.
Zealand geeft de bal voor. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun speelt de bal door. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun passt de bal met de wreef. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:2

24e minuut.
Dickerson rent richting de bal. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad passt de bal in één keer door. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:3

31e minuut.
Leirvåg onderschept slim de pass. Leirvåg met een sublieme pass. Nymark is nu in balbezit. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Opland rent richting de bal. Opland geeft een lange en hoge pass. Zealand kopt de bal weg. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Midthun passt de bal zonder na te denken. Agoos heeft problemen om de bal te vangen. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:4

37e minuut.
Korsvik speelt de bal door. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad schiet op doel. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:5

39e minuut.
Godbey heeft problemen om de bal te vangen. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun passt de bal met de wreef. Nymark is nu in balbezit. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:6

41e minuut.
Leirvåg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Midthun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun passt de bal in één keer door. Nymark is nu in balbezit. Nymark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland geeft de bal voor. Klungelig pakt Midthun de bal. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ... Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Agoos de bal. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 76%, Vandalen FC 24%.
Muskegon FC - Vandalen FC 0:7

46e minuut.
Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik passt de bal met de wreef. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mellemstrand speelt de bal door. Dickerson is nu in balbezit. Korsvik met een sublieme pass. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Midthun probeert naar een medespeler te passen. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark passt de bal met de wreef. Midthun is nu in balbezit. Midthun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:8

66e minuut.
Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Midthun rent richting de bal. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. Agoos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Leirvåg kopt de bal weg. Midthun is nu in balbezit. Midthun met een sublieme pass. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:9

70e minuut.
Mellemstrand geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godbey is nu in balbezit. Godbey geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Midthun passt de bal met de wreef. Carson is nu in balbezit. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark draait met de bal, schiet en ... Keller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:10

85e minuut.
Austin kopt de bal weg. Midthun geeft de bal voor. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Vandalen FC 0:11

90e minuut.
Beldon heeft problemen om de bal te vangen. Midthun is nu in balbezit. Midthun passt de bal zonder na te denken. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 69%, Vandalen FC 31%.
Muskegon FC - Vandalen FC 0:11