Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW MAY CF
7+1 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 28.6
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen average


1e minuut.
Mertol geeft de bal voor. Klungelig pakt Ćwieląg de bal. Trung Anh rent richting de bal. Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Čelebić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelkowski is nu in balbezit. Zelkowski probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ćwieląg geeft een hoge lob. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Seyyah ... Strafschop! Pleśniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleśniak neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Minh Thiện rent richting de bal. Minh Thiện geeft de bal voor. Zelkowski kopt de bal weg. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Minh Thiện de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Zębicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kuyckx passt de bal met de wreef. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Gușea maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ursuţ de bal. Zębicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Čelebić is nu in balbezit. Čelebić geeft een hoge lob. Kuyckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ geeft een hoge lob. Zelkowski kopt de bal weg. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 28%, MAY CF 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS ZOPOCIE DW - MAY CF 0:0

47e minuut.
Gușea passt de bal met de wreef. Hùng Anh verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bal zal de hoekschop nemen. Gușea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zelkowski speelt de bal door. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ speelt de bal door. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx passt de bal zonder na te denken. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak draait met de bal, schiet en ... Zębicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MAY CF 1:0

69e minuut.
Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Minh Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwieląg met een sublieme pass. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Ursuţ probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Gușea de bal. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea onderschept slim de pass. Gușea probeert de bal met de borst te controleren. Gușea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 39%, MAY CF 61%.
KS ZOPOCIE DW - MAY CF 1:0