Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Zabujcze Strzały FC Krikos
532_att Tactiek Hehehe1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
78.2 gemiddelde waardering 77.4
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
magical Verdedigen brilliant


1e minuut.
Szmiel kopt de bal weg. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet begaat een overtreding. Rousselet krijgt een gele kaart. Szerszunowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Szerszunowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Constâncio kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft de bal voor. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean geeft de bal voor. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg.

9e minuut.
Szulimowski passt de bal in één keer door. Vescina rent richting de bal. Vescina passt de bal in één keer door. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Ardelean rent richting de bal. Ruminkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruminkiewicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Perlick geeft een hoge lob. Marino kan de bal niet met de borst controleren. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vescina met een sublieme pass. Rousselet met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Margaritis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lacis geeft de bal voor. Nahrendorf met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulimowski de bal. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Constâncio met een sublieme pass. Vescina rent richting de bal. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 51%, FC Krikos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - FC Krikos 0:0

48e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szulimowski de bal. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Török bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner komt het veld opgelopen. Bestry komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szulimowski met een sublieme pass. Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina geeft een lange en hoge pass. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Török bokst de bal weg. Nahrendorf rent richting de bal. Constâncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nahrendorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Margaritis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bestry rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacis. Bestry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ješić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sese probeert de bal met de borst te controleren. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziering met een sublieme pass. Bestry rent richting de bal. Bestry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hesters komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vescina passt de bal met de wreef. Nahrendorf is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szulimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahrendorf springt en kopt de bal. Török bokst de bal weg.

73e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Haroutiunyan kan de bal niet met de borst controleren. Margaritis is nu in balbezit. Nicolici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicolici krijgt een gele kaart. Margaritis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăgan komt het veld opgelopen. Rousselet wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bestry rent richting de bal. Bestry geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Krikos 1:0

82e minuut.
Hesters geeft een lange en hoge pass. Lacis onderschept slim de pass. Bestry is nu in balbezit. Bestry geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Krikos 2:0

89e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Perlick begaat een overtreding. Szulimowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rousselet met een snel genomen vrije trap. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 50%, FC Krikos 50%.
Zabujcze Strzały - FC Krikos 2:0