Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VVVV Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3166
VVVV Van Graffs
2 Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Žeravica de bal. Puga is nu in balbezit. Puga geeft een lange en hoge pass. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Wilczak speelt de bal door. Galchev rent richting de bal. Galchev probeert naar een medespeler te passen. Valínský rent richting de bal. Valínský draait met de bal, schiet en ... Plessner bokst de bal weg.

10e minuut.
Ziutek speelt de bal door. Furkó kopt de bal weg. Klungelig pakt Puga de bal. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga verovert de bal door een tackle van achteren. Puga schiet op doel. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

14e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žeravica de bal. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ... Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Van Graffs 0:1

17e minuut.
Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzyb. Puga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bizarrinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Van Graffs 0:2

21e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Jové is nu in balbezit. Jové schiet op doel. Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga passt de bal in één keer door. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Puga rent richting de bal. Puga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jové de bal. Jové schiet op doel. Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Van Graffs 0:3

41e minuut.
Valínský krijgt zijn hoofd ertegen. Plessner speelt de bal door. Jové kopt de bal weg. Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inotlewski speelt de bal door. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anderson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Van Graffs 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 48%, Van Graffs 52%.
VVVV - Van Graffs 1:3

48e minuut.
Bizarrinho geeft de bal voor. Inworp. Wilczak met de inworp. Valínský is nu in balbezit. Valínský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wilczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadomski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Galchev kopt de bal weg. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een lange en hoge pass. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Leinberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó passt de bal zonder na te denken. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Johnson speelt de bal door. Puga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žeravica. Puga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johnson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Leinberger speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een lange en hoge pass. Puga is nu in balbezit. Puga schiet op doel. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Schweiger rent richting de bal. Galchev verovert de bal door een tackle van achteren. Galchev passt de bal zonder na te denken. Dziełakowski geeft een hoge lob. Valínský krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Leinberger speelt de bal door. Jové is nu in balbezit. Jové probeert naar een medespeler te passen. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 51%, Van Graffs 49%.
VVVV - Van Graffs 1:3