Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Banimex Central Court
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1708
Blant Banimex Będzin FC Baník Ostrava !!!
444 Tactiek 777
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Lopilato passt de bal in één keer door. Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hay krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Baghumyan geeft de bal voor. Amersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto onderschept slim de pass. Řešeto draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Lopilato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopilato geeft een lange en hoge pass. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 0:1

21e minuut.
Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale geeft de bal voor. Radzimski is nu in balbezit. Cantilo onderschept slim de pass. Cantilo schiet op doel. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ibrom probeert naar een medespeler te passen. Baghumyan is nu in balbezit. Zagakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baghumyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmejkal met een sublieme pass. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zagakos geeft een hoge lob. Banach heeft problemen om de bal te vangen. Kokić is nu in balbezit. Kokić haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 0:2

33e minuut.
Inworp. Lopilato met de inworp. Řešeto rent richting de bal. Řešeto geeft de bal voor. Kokić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ibrom geeft een hoge lob. Daar is Šmejkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 1:2

39e minuut.
Šmejkal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nagel probeert de bal met de borst te controleren. Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale schiet op doel. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 1:3

43e minuut.
Řešeto is nu in balbezit. Řešeto speelt de bal door. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 59%, FC Baník Ostrava !!! 41%.
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 1:4

46e minuut.
Niedbalski is nu in balbezit. Lopilato verovert de bal door een tackle van achteren. Lopilato passt de bal in één keer door. Řešeto heeft problemen om de bal te vangen. Řešeto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Řešeto geeft de bal voor. Baghumyan kopt de bal weg. Duygulu probeert de bal aan de voet te houden. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Kulisz bokst de bal weg. Klungelig pakt Sitti de bal. Sitti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 2:4

55e minuut.
Klungelig pakt Amersberger de bal. Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto passt de bal in één keer door. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sitti verovert de bal door een tackle van achteren. Golgol speelt de bal door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 3:4

79e minuut.
Reyer geeft een lange en hoge pass. Šmejkal is nu in balbezit. Šmejkal passt de bal in één keer door. Řešeto heeft problemen om de bal te vangen. Řešeto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zagakos geeft een hoge lob. Amersberger kopt de bal weg. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto onderschept slim de pass. Řešeto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagel met een snelle inworp. Zagakos rent richting de bal. Zagakos speelt de bal door. Kırıkkale geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cantilo springt en kopt de bal. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 3:5

87e minuut.
Kırıkkale rent richting de bal. Kırıkkale passt de bal in één keer door. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 3:6

88e minuut.
Lopilato verovert de bal door een tackle van achteren. Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto passt de bal met de wreef. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 72%, FC Baník Ostrava !!! 28%.
Blant Banimex Będzin - FC Baník Ostrava !!! 3:6