Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Hansa Eschwege Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1038
FC Hansa Eschwege SKS Kadłuby
STN Tactiek Moja
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten average
very good Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø rent richting de bal. Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura geeft de bal voor. Gargiulo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gargiulo haalt uit met een fantastische trap. Precel met een sublieme pass. Zrínyi kopt de bal weg. Šálka rent richting de bal. Šálka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
James rent richting de bal. James met een sublieme pass. Segura García is nu in balbezit. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm haalt uit met een fantastische trap. Precel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka schiet op doel. Precel bokst de bal weg.

9e minuut.
Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Šálka rent richting de bal. Tammik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šálka raakt geblesseerd tijdens het duel. Gargiulo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - SKS Kadłuby 1:0

18e minuut.
Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht met een sublieme pass. Šálka rent richting de bal. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šálka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
James probeert naar een medespeler te passen. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed passt de bal met de wreef. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka draait met de bal, schiet en ... Precel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zrínyi kopt de bal weg. Lâm is nu in balbezit. Soyer begaat een overtreding. Lâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Albrecht komt bij de bal en schiet. Paal!

38e minuut.
Luxemburgo heeft problemen om de bal te vangen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht met een sublieme pass. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka is nu in balbezit. Šálka geeft een hoge lob. Lâm rent richting de bal. Lâm schiet op doel. Precel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Fogl is nu in balbezit. Fogl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 40%, SKS Kadłuby 60%.
FC Hansa Eschwege - SKS Kadłuby 1:0

56e minuut.
Gőz rent richting de bal. Gargiulo verovert de bal door een tackle van achteren. Gargiulo passt de bal in één keer door. Šálka rent richting de bal. Šálka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Luxemburgo met een sublieme pass. Byczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El Fayed de bal. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl schiet op doel. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Frontoura rent richting de bal. Frontoura geeft de bal voor. Klungelig pakt Segura García de bal. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap. Precel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lâm rent richting de bal. Guede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Albrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gargiulo probeert de bal met de borst te controleren. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - SKS Kadłuby 2:0

83e minuut.
Inworp. James met de inworp. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm onderschept slim de pass. Lâm geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 46%, SKS Kadłuby 54%.
FC Hansa Eschwege - SKS Kadłuby 2:0