Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Torpedownia
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Torpedo Lipsk Lzs Bobrowo 77
PolaS Tactiek lagaaa
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.4 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


10e minuut.
Dorn geeft een hoge lob. Daar is Bivoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek rent richting de bal. Olek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Daar is Spaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaczyński passt de bal met de wreef. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft de bal voor. Olek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 0:1

17e minuut.
Spaczyński kopt de bal weg. Daar is Bükszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 0:2

19e minuut.
Maciejski probeert naar een medespeler te passen. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi passt de bal zonder na te denken. Halmos rent richting de bal. Halmos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Qarayev onderschept slim de pass. Qarayev speelt de bal door. Inworp. Gollus met een snelle inworp. Maciejski geeft de bal voor. Bękart bokst de bal weg.

30e minuut.
Lillo geeft een hoge lob. Daar is Pimienta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Petelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 0:3

42e minuut.
Spaczyński speelt de bal door. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 52%, Lzs Bobrowo 77 48%.
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 0:4

46e minuut.
Steindórsson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Ščukanec komt het veld opgelopen. Czinkon komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay passt de bal met de wreef. Gollus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Coyopay rent richting de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez speelt de bal door. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pimienta geeft een hoge lob. Inworp. Spaczyński met de inworp. Lillo is nu in balbezit. Lillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petelski trapt de bal weg van het doel. Spaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Steindórsson begaat een overtreding. Steindórsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Boulay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met een snelle inworp. Lillo geeft de bal voor. Tilki springt en kopt de bal. Petelski bokst de bal weg. Tusyubov met een sublieme pass. Gollus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gollus geeft een hoge lob. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bękart trapt de bal weg. Inworp. Ščukanec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gollus rent richting de bal. Gollus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 1:4

86e minuut.
Spaczyński probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski met een sublieme pass. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dorn onderschept slim de pass. Dorn geeft de bal voor. Tilki is nu in balbezit. Tilki draait met de bal, schiet en ... Petelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 1:5

90e minuut.
Halmos rent richting de bal. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Czinkon begaat een overtreding. Czinkon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 56%, Lzs Bobrowo 77 44%.
Torpedo Lipsk - Lzs Bobrowo 77 1:5