Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
BP FC Hippy
5-2-1-2(new) Tactiek 5-3-2 A
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Turacı met een sublieme pass. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano speelt de bal door. Turacı geeft een lange en hoge pass. Spirito kopt de bal weg. Chaoqun bokst de bal weg.

9e minuut.
Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin passt de bal met de wreef. Pytlak rent richting de bal. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick haalt uit met een fantastische trap. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ponciano is nu in balbezit. Ponciano passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Hippy 1:0

40e minuut.
Pinoniemi passt de bal in één keer door. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft de bal voor. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Chaoqun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Hippy 2:0

42e minuut.
Nikiporavičius speelt de bal door. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak speelt de bal door. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een lange en hoge pass. Chaoqun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 61%, Hippy 39%.
BP FC - Hippy 2:0

46e minuut.
Terrazas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pytlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Achereiner onderschept slim de pass. Achereiner passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dvulyat passt de bal in één keer door. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal in één keer door. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Hippy 3:0

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruminkiewicz stond buitenspel. Bęben komt het veld opgelopen. Smitka komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dick rent richting de bal. Nikiporavičius begaat een overtreding. Dick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarzyna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Smitka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruminkiewicz de bal. Gioukoudis met een sublieme pass. Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Chaoqun bokst de bal weg.

73e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Hippy 3:1

75e minuut.
Jarzyna met de inworp. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi passt de bal in één keer door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gioukoudis de bal. Ruminkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Hippy 4:1

81e minuut.
Angélico probeert naar een medespeler te passen. Gioukoudis met een sublieme pass. Angélico met een sublieme pass. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Kijewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 54%, Hippy 46%.
BP FC - Hippy 4:1