Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fiat tym Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 807
fiat tym 1.FC Planet Express
442 Tactiek Classic 442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Olič is nu in balbezit. Olič geeft een hoge lob. Ježek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olič neemt de hoekschop. Chudoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:1

9e minuut.
Sirový maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Linda kopt de bal weg. Ježek probeert de bal aan de voet te houden. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Řezenský rent richting de bal. Schmalz rent richting de bal. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:2

12e minuut.
Schmalz verovert de bal door een tackle van achteren. Schmalz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zrzavecký de bal. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda draait met de bal, schiet en ... Chudoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Olič probeert naar een medespeler te passen. Řezenský is nu in balbezit. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský onderschept slim de pass. Řezenský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský passt de bal met de wreef. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Olič met een sublieme pass. Schmalz probeert naar een medespeler te passen. Linda rent richting de bal. Linda schiet op doel. Chudoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:3

22e minuut.
Řezenský is nu in balbezit. Řezenský speelt de bal door. Linda is nu in balbezit. Linda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:4

24e minuut.
Zrzavecký kopt de bal weg. Chudoba met een sublieme pass. Řezenský kopt de bal weg. Linda is nu in balbezit. Linda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zrzavecký speelt de bal door. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda probeert naar een medespeler te passen. Schmalz rent richting de bal. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:5

28e minuut.
Tomeš is nu in balbezit. Schmalz onderschept slim de pass. Schmalz probeert naar een medespeler te passen. Linda rent richting de bal. Linda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stromovous met een sublieme pass. Krpenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpenský speelt de bal door. Klungelig pakt Linda de bal. Linda geeft een hoge lob. Chudoba bokst de bal weg.

33e minuut.
Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský onderschept slim de pass. Řezenský geeft de bal voor. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zrzavecký speelt de bal door. Stromovous is nu in balbezit. Hejnal begaat een overtreding. Hejnal krijgt een gele kaart. Stromovous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Doeltrap. Chudoba trapt de bal weg van het doel. Olič kopt de bal weg. Řezenský heeft problemen om de bal te vangen. Řezenský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řezenský onderschept slim de pass. Řezenský probeert naar een medespeler te passen. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:6

44e minuut.
Šanda rent richting de bal. Stromovous verovert de bal door een tackle van achteren. Stromovous probeert naar een medespeler te passen. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tubřík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrzavecký met een snelle inworp. Linda rent richting de bal. Linda draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 80%, 1.FC Planet Express 20%.
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:6

48e minuut.
Tubřík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zrzavecký met de inworp. Linda is nu in balbezit. Linda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Linda rent richting de bal. Linda geeft de bal voor. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel. Chudoba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Olič geeft een hoge lob. Stromovous probeert de bal met de borst te controleren. Stromovous met een sublieme pass. Schmalz heeft problemen om de bal te vangen. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. Chudoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hejnal verovert de bal door een tackle van achteren. Stromovous bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejnal begaat een overtreding. Stromovous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stromovous kan niet meer verder spelen. Fidra komt het veld opgelopen. Strýček met een snel genomen vrije trap. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap. Chudoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Řezenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezenský met een sublieme pass. Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 0:7

80e minuut.
Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Šanda. Goede buitenspelval van de verdediging. Strýček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krpenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Váša geeft een hoge lob. Šanda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fiat tym - 1.FC Planet Express 1:7

88e minuut.
Zrzavecký probeert naar een medespeler te passen. Tomeš rent richting de bal. Tomeš speelt de bal door. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fiat tym 76%, 1.FC Planet Express 24%.
fiat tym - 1.FC Planet Express 1:7