Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gyógy gödör stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4889
Albert FlóriT.C. Gyömrő Eagles
FULL Tactiek Eagles TT3
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.7
formidable Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Alvero probeert naar een medespeler te passen. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zioło wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zioło kan niet meer verder spelen. Páncsics komt het veld opgelopen. Páncsics met een snel genomen vrije trap. Majak rent richting de bal. Majak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 1:0

17e minuut.
Romani heeft problemen om de bal te vangen. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani onderschept slim de pass. Páncsics onderschept slim de pass. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alvero kopt de bal weg. Páncsics met een sublieme pass. Majak is nu in balbezit. Majak haalt uit met een fantastische trap. Romani probeert de bal aan de voet te houden. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 2:0

27e minuut.
Zvara onderschept slim de pass. Zvara speelt de bal door. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak schiet op doel. Vecsernyés probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alvero met de inworp. Lilik is nu in balbezit. Lilik met een sublieme pass. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Lilik onderschept slim de pass. Lilik passt de bal in één keer door. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kondo onderschept slim de pass. Lilik is nu in balbezit. Lilik passt de bal zonder na te denken. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Romani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vecsernyés met een sublieme pass. Zvara kopt de bal weg. Majak is nu in balbezit. Majak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 24%, Gyömrő Eagles 76%.
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 3:0

51e minuut.
Tüfekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Maximov speelt de bal door. Majak is nu in balbezit. Majak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sieniuta passt de bal zonder na te denken. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira geeft een hoge lob. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Moreira probeert de bal met de borst te controleren. Moreira passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Romani de bal onder controle te krijgen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Alvero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvero met een sublieme pass. Majak rent richting de bal. Majak draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 4:0

61e minuut.
Noor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Városi de bal onder controle te krijgen. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov verovert de bal door een tackle van achteren. Maximov draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Páncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páncsics met een sublieme pass. Majak rent richting de bal. Majak draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 5:0

77e minuut.
Magnussen geeft de bal voor. Noor is nu in balbezit. Noor passt de bal met de wreef. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Magnussen met een sublieme pass. Alvero met een sublieme pass. Majak is nu in balbezit. Majak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 6:0

83e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Báló is nu in balbezit. Lilik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lilik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Tüfekçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Alvero is nu in balbezit. Alvero geeft de bal voor. Majak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 27%, Gyömrő Eagles 73%.
Albert FlóriT.C. - Gyömrő Eagles 6:0