Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ŁKS Łomża Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6023
ŁKS Łomża Fortis Fortuna Adiuvat
111111 Tactiek ggre
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.3 gemiddelde waardering 26.1
good Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Gabilondo is nu in balbezit. Gabilondo speelt de bal door. Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nicolai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolai geeft de bal voor. Klungelig pakt Lenoir de bal. Lenoir geeft de bal voor. Majdański kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipski bokst de bal weg.

13e minuut.
Kitelman is nu in balbezit. Sualay is nu in balbezit. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Nicolai is nu in balbezit. Nicolai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Koźmiński rent richting de bal. Lasica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasica krijgt een gele kaart. Koźmiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagowski met een snel genomen vrije trap. Lipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 1:0

21e minuut.
Nicolai speelt de bal door. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicolai de bal. Nicolai passt de bal in één keer door. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nicolai speelt de bal door. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal in één keer door. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński schiet op doel. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 2:0

26e minuut.
Sualay verovert de bal door een tackle van achteren. Sualay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 3:0

28e minuut.
Gabilondo met een sublieme pass. Nicolai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolai passt de bal zonder na te denken. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński schiet op doel. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazianas heeft problemen om de bal te vangen. Sualay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman onderschept slim de pass. Kitelman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0

30e minuut.
Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung geeft een lange en hoge pass. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gameiro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Forycki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bazianas probeert de bal met de borst te controleren. Kitelman verovert de bal door een tackle van achteren. Kitelman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Việt Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. Lenoir speelt de bal door. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 29%, Fortis Fortuna Adiuvat 71%.
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0

55e minuut.
Forycki passt de bal met de wreef. Lenoir rent richting de bal. Lenoir probeert naar een medespeler te passen. Kitelman rent richting de bal. Kitelman draait met de bal, schiet en ... Lipski bokst de bal weg.

72e minuut.
Majdański is nu in balbezit. Kitelman onderschept slim de pass. Gabilondo speelt de bal door. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nicolai is nu in balbezit. Nicolai met een sublieme pass. Kitelman heeft problemen om de bal te vangen. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo geeft een lange en hoge pass. Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Răducan geeft de bal voor. Việt Trung kopt de bal weg. Bagowski met een sublieme pass. Gabilondo probeert de bal aan de voet te houden. Gabilondo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Majdański is nu in balbezit. Majdański geeft de bal voor. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitelman rent richting de bal. Kitelman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 42%, Fortis Fortuna Adiuvat 58%.
ŁKS Łomża - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0