Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA Littoria
Ammuinissima888 Tactiek 433conAla
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.7 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


9e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia passt de bal met de wreef. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Commers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - Littoria 1:0

12e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Ezelskis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czabaj. Ezelskis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Isham neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Olde Riekerink onderschept slim de pass. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski passt de bal met de wreef. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Commers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sarno geeft een lange en hoge pass. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezelskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezelskis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Bal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Czabaj geeft een hoge lob. Semov is nu in balbezit. Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Veiras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een hoge lob. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Commers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:0

41e minuut.
Isham heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos is nu in balbezit. Isham onderschept slim de pass. Isham draait met de bal, schiet en ... Bal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 49%, Littoria 51%.
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:1

53e minuut.
Sarno passt de bal met de wreef. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría passt de bal zonder na te denken. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Czabaj kopt de bal weg. Bugalski is nu in balbezit. Lixandru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lixandru krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lixandru geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. De Faría geeft een hoge lob. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła schiet op doel. Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Szmatuła is nu in balbezit. De Faría geeft een lange en hoge pass. Czabaj is nu in balbezit. Ezelskis onderschept slim de pass. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:2

64e minuut.
Isham speelt de bal door. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno geeft een hoge lob. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Doeltrap. Bal trapt de bal weg. Bugalski kopt de bal weg. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buğday met een sublieme pass. Şanalır is nu in balbezit. Olde Riekerink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olde Riekerink krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov geeft een lange en hoge pass. Szmatuła kopt de bal weg. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Buğday de bal. Buğday geeft een hoge lob. Semov is nu in balbezit. Semov geeft een hoge lob. Ezelskis springt en kopt de bal. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. Bal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:3

87e minuut.
Czabaj rent richting de bal. Ezelskis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarno is nu in balbezit. Sarno geeft een hoge lob. Szmatuła maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 61%, Littoria 39%.
ARMATA AZZURRA - Littoria 2:4