Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4833
KS Preczów KS JANOSIK SIENIAWA
skrzydeła2 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.9 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft de bal voor. Kullus is nu in balbezit. Kullus draait met de bal, schiet en ... Henicke bokst de bal weg.

2e minuut.
Siwak onderschept slim de pass. Siwak speelt de bal door. Pinagbuklod bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak is nu in balbezit. Siwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Siwak heeft problemen om de bal te vangen. Siwak passt de bal zonder na te denken. Daar is Kullus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:1

13e minuut.
Kullus passt de bal zonder na te denken. Brian rent richting de bal. Brian met een sublieme pass. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:2

18e minuut.
Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bowen de bal. Bowen met een sublieme pass. Kullus is nu in balbezit. Kullus geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:3

20e minuut.
Kostelecki met de inworp. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen geeft een lange en hoge pass. Siwak geeft de bal voor. Szymaniec is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Pletosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowen met een snelle inworp. Siwak rent richting de bal. Siwak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brian onderschept slim de pass. Brian passt de bal in één keer door. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec draait met de bal, schiet en ... Henicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Siwak probeert naar een medespeler te passen. Bowen is nu in balbezit. Bowen met een sublieme pass. Kullus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullus geeft een lange en hoge pass. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Kostelecki rent richting de bal. Pletosu maakt een afschuwelijke overtreding. Pletosu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 58%, KS JANOSIK SIENIAWA 42%.
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:3

47e minuut.
Petričec passt de bal in één keer door. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Siwak passt de bal in één keer door. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullus verovert de bal door een tackle van achteren. Kullus passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Kopaniecki de bal. Siwak is nu in balbezit. Siwak geeft de bal voor. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brian heeft problemen om de bal te vangen. Petričec is nu in balbezit. Petričec geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Songin is nu in balbezit. Songin geeft een hoge lob. Kostelecki kopt de bal weg. Daar is Bowen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinagbuklod probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:4

79e minuut.
Begazo geeft een hoge lob. Inworp. Bowen met een snelle inworp. Kullus is nu in balbezit. Kullus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szymaniec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 55%, KS JANOSIK SIENIAWA 45%.
KS Preczów - KS JANOSIK SIENIAWA 0:4