Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Nacional de Futsal CC8
spide8 Tactiek CC8 1
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Atala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras rent richting de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Pierścionek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerembor kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atala. Contreras raakt geblesseerd tijdens het duel. Contreras komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Manzi speelt de bal door. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Atala met een sublieme pass. Monagas rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Monagas verovert de bal door een tackle van achteren. Monagas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Meri bokst de bal weg. bin Meri speelt de bal door. Dačić rent richting de bal. Dačić speelt de bal door. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Oliva met een sublieme pass. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czerembor de bal onder controle te krijgen. Pierścionek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 43%, CC8 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Nacional de Futsal - CC8 0:0

57e minuut.
Baldivieso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šróba met een snelle inworp. Daar is Manzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Šróba geeft een hoge lob. Daar is Coitinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - CC8 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 23%, CC8 77%.
Club Nacional de Futsal - CC8 1:0