Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Real Club VHS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9233
Real Club VHS Blazersi
NEW TEST Tactiek moja
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen average


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Dules de bal onder controle te krijgen. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Blazersi 1:0

13e minuut.
Talıbov rent richting de bal. Talıbov draait met de bal, schiet en ... Sarafian probeert de bal aan de voet te houden. Armada rent richting de bal. Armada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Blazersi 2:0

19e minuut.
Karara onderschept slim de pass. Karara controleert de bal met de borst. Karara speelt de bal door. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Civelek rent richting de bal. Armada is nu in balbezit. Met opzet legt Dules zijn tegenspeler op de grond. Dules krijgt een gele kaart. Armada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plesník met een snel genomen vrije trap. Biegalski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szalma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Civelek rent richting de bal. Civelek geeft een lange en hoge pass. Erbez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rizo rent richting de bal. Rizo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Civelek met een snelle inworp. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Erbez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Blazersi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 41%, Blazersi 59%.
Real Club VHS - Blazersi 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolters komt het veld opgelopen. İnanır komt het veld opgelopen. Bohălţeanu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Biegalski is nu in balbezit. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft de bal voor. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. Erbez bokst de bal weg.

70e minuut.
Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Civelek met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. Erbez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Niţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karara is nu in balbezit. Karara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Copos is nu in balbezit. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu met een sublieme pass. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Erbez trapt de bal weg. Torkoš kopt de bal weg. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Civelek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bueno passt de bal met de wreef. İnanır is nu in balbezit. Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk haalt uit met een fantastische trap. Viktorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rizo onderschept slim de pass. Rizo geeft de bal voor. Klungelig pakt Niţă de bal. Bonk rent richting de bal. Bonk draait met de bal, schiet en ... Viktorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 46%, Blazersi 54%.
Real Club VHS - Blazersi 3:0