Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Kiboli
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3159
ABG Team FC Ostpreußen Allenstein
soy Tactiek NG31
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 35.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Paramythis probeert naar een medespeler te passen. Brady is nu in balbezit. Brady geeft de bal voor. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer schiet op doel. Vuksanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Brady geeft de bal voor. Wasiak kopt de bal weg. Pitera bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev onderschept slim de pass. Babaverdiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Žilavec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Falloon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zele krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Milnes met een sublieme pass. Reynolds speelt de bal door. Wasiak rent richting de bal. Wasiak haalt uit met een fantastische trap. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 0:1

28e minuut.
Žilavec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wasiak heeft problemen om de bal te vangen. Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev draait met de bal, schiet en ... Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 0:2

36e minuut.
Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Zele probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reynolds met een sublieme pass. Babaverdiyev rent richting de bal. Babaverdiyev speelt de bal door. Paramythis is nu in balbezit. Paramythis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tankut rent richting de bal. Tankut geeft een hoge lob. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Vuksanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tankut heeft problemen om de bal te vangen. Žilavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankut verovert de bal door een tackle van achteren. Tankut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 1:2

43e minuut.
Milnes neemt vlug de vrije trap. Daar is Pitera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 56%, FC Ostpreußen Allenstein 44%.
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 1:2

51e minuut.
Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev passt de bal met de wreef. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tankut controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Žilavec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paramythis de bal. Wasiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 1:3

67e minuut.
Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Misiek de bal. Ben rent richting de bal. Ben geeft een lange en hoge pass. Vuksanović bokst de bal weg. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 2:3

68e minuut.
Świstak verovert de bal door een tackle van achteren. Świstak geeft de bal voor. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 3:3

83e minuut.
Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Misiek kopt de bal weg. Tankut is nu in balbezit. Tankut draait met de bal, schiet en ... Vuksanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 49%, FC Ostpreußen Allenstein 51%.
ABG Team - FC Ostpreußen Allenstein 4:3