Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Algarve United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2016
Algarve United mordafoka-team
M Tactiek paty
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Contreiras rent richting de bal. Contreiras met een sublieme pass. Faleaş speelt de bal door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nestorović is nu in balbezit. Ielcean onderschept slim de pass. Kirkov rent richting de bal. Ielcean is nu in balbezit. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - mordafoka-team 1:0

9e minuut.
Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faleaş de bal. Faleaş geeft een hoge lob. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean geeft een lange en hoge pass. Germini bokst de bal weg. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - mordafoka-team 2:0

13e minuut.
Nestorović rent richting de bal. Nestorović geeft de bal voor. Tekiralan kopt de bal weg. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. Pelizzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - mordafoka-team 2:1

18e minuut.
Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo geeft de bal voor. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel. Germini bokst de bal weg.

23e minuut.
Turuncu speelt de bal door. Barakauskis heeft problemen om de bal te vangen. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu geeft een lange en hoge pass. Padineanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ielcean kopt de bal weg. Gaca rent richting de bal. Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - mordafoka-team 3:1

33e minuut.
Contreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreiras probeert naar een medespeler te passen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaca de bal onder controle te krijgen. Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrizo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 39%, mordafoka-team 61%.
Algarve United - mordafoka-team 3:1

55e minuut.
Nestorović geeft een lange en hoge pass. Owczarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo geeft de bal voor. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Germini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - mordafoka-team 4:1

59e minuut.
Contreiras rent richting de bal. Contreiras passt de bal in één keer door. Abia speelt de bal door. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trequattrini komt het veld opgelopen. Züscher komt het veld opgelopen. Hernes komt het veld opgelopen. Parshin komt het veld opgelopen. Turuncu met de inworp. Nestorović geeft de bal voor. Padineanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Doeltrap. Pelizzaro trapt de bal weg van het doel. Rojo kopt de bal weg. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kirkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sottomayor komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreiras met de inworp. Parshin geeft een hoge lob. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher schiet op doel. Germini bokst de bal weg.

86e minuut.
Staruchowicz geeft een hoge lob. Tekiralan kopt de bal weg. Owczarczyk speelt de bal door. Züscher is nu in balbezit. Züscher draait met de bal, schiet en ... Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 42%, mordafoka-team 58%.
Algarve United - mordafoka-team 4:1