Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MEMORIAL PEDRO PULIDO
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4287
Granma Los Cachorros
SL damnificado Tactiek sin lesiones
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten weak
weak Passen good
poor Verdedigen good


8e minuut.
Montezemolo verovert de bal door een tackle van achteren. Montezemolo met een sublieme pass. Nobilo is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Luke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:1

10e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Sáez García probeert naar een medespeler te passen. Castillo Estévez is nu in balbezit. Castillo Estévez draait met de bal, schiet en ... Alegbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kermo rent richting de bal. Kermo geeft een lange en hoge pass. Suárez Cartoy kopt de bal weg. Subero heeft problemen om de bal te vangen. Subero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Comas geeft een hoge lob. Daar is Suárez Cartoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subero onderschept slim de pass. Subero draait met de bal, schiet en ... Luke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 42%, Los Cachorros 58%.
Granma - Los Cachorros 0:2

50e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Castillo Estévez rent richting de bal. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Estévez is nu in balbezit. Castillo Estévez haalt uit met een fantastische trap. Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
de Sanjosé geeft de bal voor. Suárez Cartoy rent richting de bal. Chirón onderschept slim de pass. Chirón schiet op doel. Luke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:3

72e minuut.
Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirón maakt een afschuwelijke overtreding. Suárez Cartoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suárez Cartoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sollenne is nu in balbezit. Sambruno onderschept slim de pass. Sambruno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Castillo Estévez de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambruno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Subero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Chirón passt de bal zonder na te denken. Calpe rent richting de bal. Calpe geeft een hoge lob. Navas rent richting de bal. Navas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:4

88e minuut.
Suárez Cartoy met een sublieme pass. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 37%, Los Cachorros 63%.
Granma - Los Cachorros 0:4