Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Koksokery Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2894
Koksokery Łódzki Scaltex
Vda Tactiek CZYŻBY
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten solid
adequate Passen adequate
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Almirón de bal onder controle te krijgen. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ... Canache bokst de bal weg. Daar is Pavasaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 1:0

11e minuut.
Diţă is nu in balbezit. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Roncarati speelt de bal door. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Dervas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rajz passt de bal zonder na te denken. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu met een sublieme pass. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Grombíř de bal. Grombíř geeft een hoge lob. Roncarati heeft problemen om de bal te vangen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 2:0

23e minuut.
Inotlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón rent richting de bal. Almirón passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grombíř neemt de hoekschop. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salik is nu in balbezit. Salik probeert naar een medespeler te passen. Roncarati verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

25e minuut.
Roncarati met een sublieme pass. Ilavský met een sublieme pass. Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Dervas bokst de bal weg.

31e minuut.
Niedzielski met een snelle inworp. Inotlewski met een sublieme pass. Salik is nu in balbezit. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bliudsukis met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 3:0

36e minuut.
Martínez Lara passt de bal in één keer door. Salik is nu in balbezit. Salik passt de bal zonder na te denken. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ... Canache bokst de bal weg.

37e minuut.
Martínez Lara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koźbiał kopt de bal weg. Martínez Lara geeft de bal voor. Pavasaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Canache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 4:0

43e minuut.
Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur probeert de bal aan de voet te houden. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap. Canache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 5:0

44e minuut.
Ilavský probeert naar een medespeler te passen. Martínez Lara rent richting de bal. Martínez Lara passt de bal zonder na te denken. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Canache bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 46%, Łódzki Scaltex 54%.
Koksokery - Łódzki Scaltex 5:0

46e minuut.
Dolny rent richting de bal. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. Canache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dolny passt de bal in één keer door. Dyrhaug is nu in balbezit. Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Szakály passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pavasaris de bal. Pavasaris speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grombíř geeft een lange en hoge pass. Salik kopt de bal weg. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rajz kopt de bal weg. Bliudsukis is nu in balbezit. Bliudsukis geeft de bal voor. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Diţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almirón met een sublieme pass. Klungelig pakt Salik de bal. Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salik met een sublieme pass. Grombíř is nu in balbezit. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Grombíř geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncarati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Canache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Łódzki Scaltex 6:0

79e minuut.
Pavasaris speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón speelt de bal door. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Niedzielski met de inworp. Hacıoğlu rent richting de bal. Inotlewski geeft een hoge lob. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Canache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 38%, Łódzki Scaltex 62%.
Koksokery - Łódzki Scaltex 6:0