Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Planeta MARS
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3840
Marsjanki FC Zdrada Kłodzko
nju Tactiek 433
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 24.6
adequate Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Boháč rent richting de bal. Walczyk rent richting de bal. Boháč rent richting de bal. Boháč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Nieszkowski is nu in balbezit. Walczyk onderschept slim de pass. Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Britner is nu in balbezit. Britner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Walczyk passt de bal met de wreef. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháč onderschept slim de pass. Boháč draait met de bal, schiet en ... Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 1:0

18e minuut.
Morenilla passt de bal zonder na te denken. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boháč de bal. Boháč haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nizio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Colnaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Britner is nu in balbezit. Britner haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Arceusz met de inworp. Boháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháč passt de bal zonder na te denken. Britner rent richting de bal. Britner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 2:0

38e minuut.
Colnaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bagiński geeft de bal voor. Boháč rent richting de bal. Boháč schiet op doel. De bal raakt de paal. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Boháč is nu in balbezit. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháč verovert de bal door een tackle van achteren. Boháč draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 25%, FC Zdrada Kłodzko 75%.
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 2:0

67e minuut.
Colnaghi met een sublieme pass. Walczyk rent richting de bal. Walczyk passt de bal met de wreef. Boháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zátrok rent richting de bal. Zátrok met een sublieme pass. Colnaghi is nu in balbezit. Colnaghi geeft een hoge lob. Walczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Colnaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner passt de bal in één keer door. Boháč is nu in balbezit. Boháč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Furtok speelt de bal door. Morenilla met een sublieme pass. Parys verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colnaghi neemt de hoekschop. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gosk trapt de bal weg van het doel. Morenilla kopt de bal weg. Arceusz probeert naar een medespeler te passen. Boháč is nu in balbezit. Boháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 3:0

89e minuut.
Britner rent richting de bal. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk passt de bal zonder na te denken. Boháč is nu in balbezit. Boháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 4:0

89e minuut.
Kowal met een sublieme pass. Nizio is nu in balbezit. Britner is nu in balbezit. Britner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 22%, FC Zdrada Kłodzko 78%.
Marsjanki - FC Zdrada Kłodzko 5:0