Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VN Niebocko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3012
VN Niebocko LKS Orzeł Jankowice
My Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Rigante de bal. Rigante passt de bal met de wreef. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Stadnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 1:0

5e minuut.
Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski passt de bal met de wreef. Rigante is nu in balbezit. Rigante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 2:0

7e minuut.
Borycki heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszkiewicz speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski schiet op doel. Stadnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 3:0

9e minuut.
Demiańczuk probeert naar een medespeler te passen. Siedłowski rent richting de bal. Siedłowski geeft de bal voor. Rigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Złomek is nu in balbezit. Złomek passt de bal met de wreef. Rigante is nu in balbezit. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz verovert de bal door een tackle van achteren. Butz speelt de bal door. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Demiańczuk met de inworp. Butz rent richting de bal. Butz geeft een lange en hoge pass. Rigante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 4:0

25e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz passt de bal in één keer door. Bieniusiewicz rent richting de bal. Maleszewski onderschept slim de pass. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bieniusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Rigante onderschept slim de pass. Rigante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Butz met een sublieme pass. Demiańczuk rent richting de bal. Demiańczuk passt de bal zonder na te denken. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. VandenBosche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 27%, LKS Orzeł Jankowice 73%.
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 4:0

48e minuut.
Mroczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mroczek met een sublieme pass. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski met een sublieme pass. Demiańczuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Rigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigante schiet op doel. VandenBosche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Siedłowski speelt de bal door. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... VandenBosche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 5:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okoński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Butz verovert de bal door een tackle van achteren. Butz speelt de bal door. Maleszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maleszewski schiet op doel. VandenBosche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowina met de inworp. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... VandenBosche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nachum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigante is nu in balbezit. Nachum rent richting de bal. Rigante verovert de bal door een tackle van achteren. Rigante draait met de bal, schiet en ... VandenBosche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 6:0

82e minuut.
Butz probeert naar een medespeler te passen. Rigante is nu in balbezit. Reyer rent richting de bal. Rigante onderschept slim de pass. Rigante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Butz speelt de bal door. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski met een sublieme pass. Rigante is nu in balbezit. Rigante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Borycki onderschept slim de pass. Borycki met een sublieme pass. Demiańczuk met een sublieme pass. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 26%, LKS Orzeł Jankowice 74%.
VN Niebocko - LKS Orzeł Jankowice 6:0