Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: X-Wariors Sosnowiec Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1284
X-Wariors Sosnowiec Młodziutkie Tygrysy
442 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten outstanding
average Passen average
average Verdedigen good


7e minuut.
Diangana trapt de bal weg van het doel. Mojzesowicz kopt de bal weg. Matyja heeft problemen om de bal te vangen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Szefliński de bal. Soszyński rent richting de bal. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Kostelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:1

11e minuut.
Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz onderschept slim de pass. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Calvo rent richting de bal. Musazzi onderschept slim de pass. Musazzi met een sublieme pass. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buendía rent richting de bal. Szefliński rent richting de bal. Buendía onderschept slim de pass. Buendía draait met de bal, schiet en ... Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:2

19e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Mojzesowicz rent richting de bal. Matyja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mojzesowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mojzesowicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Soszyński de bal. Mojzesowicz is nu in balbezit. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel. Kostelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:3

22e minuut.
Soszyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szefliński ... Strafschop! Soszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buendía legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:4

24e minuut.
Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński met een sublieme pass. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía schiet op doel. Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński passt de bal in één keer door. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap. Kostelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Calvo rent richting de bal. Musazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal in één keer door. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Drăguţ met de inworp. Gromko is nu in balbezit. Jarry verovert de bal door een tackle van achteren. Jarry speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Musazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Szefliński de bal. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz schiet op doel. Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:5

38e minuut.
Soszyński onderschept slim de pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:6

40e minuut.
Kołos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía haalt uit met een fantastische trap. Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter geeft een hoge lob. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matyja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarry de bal. Jarry probeert naar een medespeler te passen. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mossoró de bal. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X-Wariors Sosnowiec 81%, Młodziutkie Tygrysy 19%.
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:6

46e minuut.
Musazzi met een sublieme pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Matyja onderschept slim de pass. Matyja geeft de bal voor. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matyja is nu in balbezit. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński schiet op doel. Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:7

53e minuut.
Mojzesowicz speelt de bal door. Mossoró rent richting de bal. Drăguţ geeft een hoge lob. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szefliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drăguţ met een snelle inworp. Buendía rent richting de bal. Buendía geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szefliński trapt de bal weg van het doel. Mojzesowicz probeert de bal aan de voet te houden. Mojzesowicz speelt de bal door. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kołos rent richting de bal. Diangana onderschept slim de pass. Diangana probeert naar een medespeler te passen. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Camporesi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Jarry met een sublieme pass. Buendía is nu in balbezit. Klungelig pakt Buendía de bal. Buendía draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Diangana is nu in balbezit. Diangana geeft een hoge lob. Ülem kopt de bal weg. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Soszyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:8

89e minuut.
Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński passt de bal met de wreef. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía schiet op doel. Ülem probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Camporesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X-Wariors Sosnowiec 76%, Młodziutkie Tygrysy 24%.
X-Wariors Sosnowiec - Młodziutkie Tygrysy 0:8