Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-08 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Mediterranea Delta Putra Sidoarjo
TurnBall 3P Tactiek Pelatih Goblog
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
48.2 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten solid
average Passen very good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Płonowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shirinbekov zijn tegenspeler op de grond. Shirinbekov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Zulík speelt de bal door. Hudysz probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Baldo Bento geeft een lange en hoge pass. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk geeft een lange en hoge pass. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 0:1

39e minuut.
Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Cumerle is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Smyczyński rent richting de bal. Luntraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smyczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smyczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 0:2

44e minuut.
Grupáč met een sublieme pass. Daar is Bruseghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 70%, Delta Putra Sidoarjo 30%.
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 0:2

49e minuut.
Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento schiet op doel. Ağatürk heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grupáč is nu in balbezit. Płonowski onderschept slim de pass. Płonowski passt de bal met de wreef. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Smyczyński met een sublieme pass. Ağatürk rent richting de bal. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan geeft een lange en hoge pass. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Hathazari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Cumerle rent richting de bal. Zulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulík draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Szambelan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru verovert de bal door een tackle van achteren. Ağatürk rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ağatürk passt de bal met de wreef. Smyczyński geeft een hoge lob. Zulík is nu in balbezit. Zulík geeft een hoge lob. Ağatürk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szambelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szambelan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Supriyadi komt het veld opgelopen. Perdana komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Domnişoru is nu in balbezit. Supriyadi onderschept slim de pass. Supriyadi met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishna komt het veld opgelopen. Suhaeri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zulík met de inworp. Baldo Bento is nu in balbezit. Baldo Bento probeert naar een medespeler te passen. Zulík heeft problemen om de bal te vangen. Zulík geeft een hoge lob. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perdana is nu in balbezit. Perdana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 0:3

85e minuut.
Burzyński geeft een lange en hoge pass. Bruseghini kopt de bal weg. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč schiet op doel. Gonska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 69%, Delta Putra Sidoarjo 31%.
Mediterranea - Delta Putra Sidoarjo 1:3