Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC U NIOLU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1218
FC U NIOLU sk Tielt
CARRE Tactiek 442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Schamisseddine neemt de hoekschop. Dreesen kopt de bal weg. Suys rent richting de bal. Suys schiet op doel. Michaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:1

8e minuut.
Suys met een sublieme pass. Avalos speelt de bal door. Schamisseddine rent richting de bal. Schamisseddine geeft een lange en hoge pass. Cambier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schamisseddine passt de bal zonder na te denken. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreesen passt de bal zonder na te denken. Cambier is nu in balbezit. Cambier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dreesen rent richting de bal. Dreesen met een sublieme pass. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys is nu in balbezit. Suys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:2

22e minuut.
Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier geeft de bal voor. Morice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreesen rent richting de bal. Dreesen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Horváth is nu in balbezit. Horváth geeft een hoge lob. Dreesen springt en kopt de bal. Michaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kövesfalvi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:3

29e minuut.
Barajas geeft een lange en hoge pass. Suys geeft een hoge lob. Morice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreesen rent richting de bal. Dreesen haalt uit met een fantastische trap. Michaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cambier rent richting de bal. Cambier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:4

31e minuut.
Bastide passt de bal met de wreef. Dreesen probeert naar een medespeler te passen. Cambier rent richting de bal. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Michaux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:5

37e minuut.
Barajas speelt de bal door. Horváth is nu in balbezit. Horváth passt de bal met de wreef. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreesen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Douis de bal. Cambier rent richting de bal. Cambier draait met de bal, schiet en ... Douis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schamisseddine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dreesen kopt de bal weg. Douis verovert de bal door een tackle van achteren. Cambier probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barajas passt de bal zonder na te denken. Horváth rent richting de bal. Horváth geeft een hoge lob. Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 69%, sk Tielt 31%.
FC U NIOLU - sk Tielt 0:6

49e minuut.
Herman met een sublieme pass. Horváth heeft problemen om de bal te vangen. Garboli probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Garboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Horváth verovert de bal door een tackle van achteren. Horváth speelt de bal door. Dreesen heeft problemen om de bal te vangen. Dreesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kwaśnik kopt de bal weg. Bastide probeert de bal met de borst te controleren. Loncke probeert naar een medespeler te passen. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Garboli rent richting de bal. Cambier verovert de bal door een tackle van achteren. Cambier passt de bal zonder na te denken. Dreesen rent richting de bal. Dreesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Michaux trapt de bal weg van het doel. Preud`Homme kopt de bal weg. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Michaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:7

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuhn komt het veld opgelopen. Bauer komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Douis passt de bal zonder na te denken. Suys probeert naar een medespeler te passen. Cambier is nu in balbezit. Klungelig pakt Cambier de bal. Cambier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Gutschoven komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barajas passt de bal met de wreef. Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys passt de bal zonder na te denken. Cambier is nu in balbezit. Cambier schiet op doel. Michaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. De Carvalho komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Avalos met de inworp. De Carvalho is nu in balbezit. Dreesen verovert de bal door een tackle van achteren. Schamisseddine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Suys passt de bal met de wreef. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Schamisseddine probeert naar een medespeler te passen. Dreesen geeft een lange en hoge pass. Cambier maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Barajas passt de bal met de wreef. Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garboli rent richting de bal. Cambier is nu in balbezit. Cambier schiet op doel. Michaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:8

81e minuut.
Denayer komt het veld opgelopen. Mens komt het veld opgelopen. Helpers komt het veld opgelopen. Kuchczyński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dreesen kopt de bal weg. Mathieu heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. Michaux probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dreesen maakt een snoekduik en kopt de bal. Michaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:9

87e minuut.
Dreesen rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Denayer neemt de hoekschop. Kuchczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:10

90e minuut.
Helpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Helpers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Carvalho de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC U NIOLU - sk Tielt 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U NIOLU 71%, sk Tielt 29%.
FC U NIOLU - sk Tielt 0:11