Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Lenciūgai Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3388
FK Lenciūgai FK Pavilnys
532 up2 Tactiek 532WD
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
López Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Jęsiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fratangeli. Fratangeli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Surplys begaat een overtreding. Surplys krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Postelnicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazovikas de bal. Canapicchi rent richting de bal. Lazovikas onderschept slim de pass. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kuzeris met een snelle inworp. Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică probeert naar een medespeler te passen. Paulėkas is nu in balbezit. Paulėkas passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 37%, FK Pavilnys 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Lenciūgai - FK Pavilnys 0:0

67e minuut.
Paulėkas geeft een hoge lob. Lazovikas kopt de bal weg. Pogribnojus is nu in balbezit. Pogribnojus schiet op doel. Marcel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Pavilnys 1:0

73e minuut.
Kuzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeris passt de bal met de wreef. Canapicchi is nu in balbezit. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Surplys geeft de bal voor. Pogribnojus geeft een lange en hoge pass. Gusinu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas schiet op doel. Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kuzeris met de inworp. Ilică speelt de bal door. Fratangeli met een sublieme pass. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 37%, FK Pavilnys 63%.
FK Lenciūgai - FK Pavilnys 1:0