Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden W☆rriors Cawthra North
4-2-1-3-H Tactiek fangs
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 64.6
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Cawthra North 0:1

8e minuut.
Sagriotis met een sublieme pass. Andreasi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saforcada. Saforcada krijgt een gele kaart. Andreasi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uusikangas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rendón krijgt zijn hoofd ertegen. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vân Quang geeft een hoge lob. Inworp. Uusikangas met de inworp. Bobek is nu in balbezit. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vân Quang passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Kum maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden W☆rriors - Cawthra North 1:1

28e minuut.
Vân Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt passt de bal in één keer door. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Cawthra North 2:1

36e minuut.
Sagriotis is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt geeft de bal voor. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum haalt uit met een fantastische trap. Arrak bokst de bal weg.

37e minuut.
Porati geeft een hoge lob. Andreasi rent richting de bal. Andreasi passt de bal zonder na te denken. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 39%, Cawthra North 61%.
Golden W☆rriors - Cawthra North 2:1

47e minuut.
Hoàng Quyết kopt de bal weg. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Trung Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phúc geeft een lange en hoge pass. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. Arrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Cawthra North 3:1

52e minuut.
Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kelly de bal. Kum is nu in balbezit. Kum draait met de bal, schiet en ... Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Porati heeft problemen om de bal te vangen. Kum rent richting de bal. Kum schiet op doel. Arrak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Vân Quang passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết met een sublieme pass. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết passt de bal in één keer door. Kum rent richting de bal. Kum draait met de bal, schiet en ... Arrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Cawthra North 4:1

74e minuut.
Saforcada passt de bal met de wreef. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum krijgt zijn hoofd ertegen. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 31%, Cawthra North 69%.
Golden W☆rriors - Cawthra North 4:1