Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Preston Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3010
FC Preston Istanbul FC 1970
442 Diamond v1 Tactiek move
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 34.7
excellent Schieten average
excellent Passen average
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Borodičas geeft een hoge lob. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 1:0

4e minuut.
Pozantı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunila verovert de bal door een tackle van achteren. Sunila geeft een hoge lob. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... Paal! Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Hacheryan rent richting de bal. Karamanolis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karamanolis krijgt een gele kaart. Hacheryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rutecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 2:0

13e minuut.
Akıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki passt de bal in één keer door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 3:0

17e minuut.
Daar is Pozantı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðapić geeft een hoge lob. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 4:0

19e minuut.
Sunila is nu in balbezit. Sunila geeft de bal voor. Arnaudov rent richting de bal. Hacheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akıncı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutecki rent richting de bal. De bal raakt de paal. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 5:0

26e minuut.
Rutecki heeft problemen om de bal te vangen. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ämarik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 6:0

27e minuut.
Neville met een snelle inworp. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft de bal voor. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki rent richting de bal. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Borodičas onderschept slim de pass. Borodičas passt de bal met de wreef. Rutecki is nu in balbezit. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 7:0

40e minuut.
Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev speelt de bal door. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 29%, Istanbul FC 1970 71%.
FC Preston - Istanbul FC 1970 8:0

56e minuut.
Akıncı rent richting de bal. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville met een sublieme pass. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 9:0

57e minuut.
Rutecki passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Borodičas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas met een sublieme pass. Ämarik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Borodičas passt de bal zonder na te denken. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan passt de bal zonder na te denken. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kıraç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville met een snelle inworp. Rutecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Suwak geeft de bal voor. Rutecki heeft problemen om de bal te vangen. Akıncı is nu in balbezit. Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 10:0

75e minuut.
Ämarik passt de bal met de wreef. Yarəliyev speelt de bal door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel. Biçici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 11:0

80e minuut.
Ämarik onderschept slim de pass. Ämarik passt de bal met de wreef. Hacheryan heeft problemen om de bal te vangen. Hacheryan schiet op doel. Biçici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 12:0

81e minuut.
Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev onderschept slim de pass. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - Istanbul FC 1970 13:0

85e minuut.
Neville kopt de bal weg. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki passt de bal zonder na te denken. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Biçici bokst de bal weg.

87e minuut.
Cankurtaran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ämarik met een snelle inworp. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 31%, Istanbul FC 1970 69%.
FC Preston - Istanbul FC 1970 13:0