Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kivikalm Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9047
Kivikalm FC Kuviokellunta
kohuke Tactiek Season 72
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 57.7
incredible Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipko geeft de bal voor. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Banbury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Kuviokellunta 1:0

5e minuut.
Matłaszek onderschept slim de pass. Matłaszek speelt de bal door. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Mitrović rent richting de bal. Mitrović schiet op doel. Salm bokst de bal weg.

7e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk geeft de bal voor. Gia Thiện met een sublieme pass. Klungelig pakt Pärna de bal. Pärna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pärna rent richting de bal. Pärna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Kuviokellunta 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Paul de bal. Pärna is nu in balbezit. Paul rent richting de bal. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna draait met de bal, schiet en ... Banbury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Banbury niet meer kan verder spelen. Erdős komt het veld opgelopen. Paul met de inworp. Pärna rent richting de bal. Pärna passt de bal in één keer door. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft een hoge lob. Frątczak is nu in balbezit. Pärna onderschept slim de pass. Pärna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kalkowski geeft de bal voor. Lyons speelt de bal door. Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mihklimäe geeft de bal voor. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Pärna rent richting de bal. Klungelig pakt Pärna de bal. Pärna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk passt de bal met de wreef. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović draait met de bal, schiet en ... Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Kuviokellunta 2:1

45e minuut.
Pärna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vaikla komt het veld opgelopen. Paadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 62%, FC Kuviokellunta 38%.
Kivikalm - FC Kuviokellunta 2:1

50e minuut.
Powell onderschept slim de pass. Vaikla rent richting de bal. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Kuviokellunta 3:1

58e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitrović de bal. Mitrović draait met de bal, schiet en ... Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar is nu in balbezit. Lumiste onderschept slim de pass. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel. Erdős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frątczak met de inworp. Powell is nu in balbezit. Pärna verovert de bal door een tackle van achteren. Pärna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Filipko met een sublieme pass. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul met een sublieme pass. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul probeert naar een medespeler te passen. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna is nu in balbezit. Pärna haalt uit met een fantastische trap. Erdős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek passt de bal met de wreef. Mitrović rent richting de bal. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gilicz de bal onder controle te krijgen. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

90e minuut.
Powell met een sublieme pass. Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski geeft een lange en hoge pass. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Salm bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 60%, FC Kuviokellunta 40%.
Kivikalm - FC Kuviokellunta 3:1