Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bayern Rybnik Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1316
FC Bayern Rybnik Manchester Sítio
442 Tactiek Guardiola A
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Gracia Calmache passt de bal in één keer door. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair geeft een lange en hoge pass. Fonnesu rent richting de bal. Fonnesu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gracia Calmache probeert de bal met de borst te controleren. Gracia Calmache geeft een lange en hoge pass. Łata is nu in balbezit. Habas verovert de bal door een tackle van achteren. Habas schiet op doel. Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Creţu passt de bal met de wreef. Fonnesu is nu in balbezit. Fonnesu passt de bal met de wreef. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 1:0

13e minuut.
Clair verovert de bal door een tackle van achteren. Łata rent richting de bal. Clair verovert de bal door een tackle van achteren. Clair geeft een lange en hoge pass. Habas maakt een snoekduik en kopt de bal. Brasília Amarela bokst de bal weg.

17e minuut.
Nasri passt de bal zonder na te denken. Fonnesu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnesu met een sublieme pass. Zabielski rent richting de bal. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fonnesu kan de bal niet met de borst controleren. Donatelli is nu in balbezit. Fonnesu onderschept slim de pass. Fonnesu schiet op doel. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 2:0

27e minuut.
Kouffati rent richting de bal. Creţu onderschept slim de pass. Creţu passt de bal zonder na te denken. Fonnesu heeft problemen om de bal te vangen. Fonnesu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donatelli met een harde bal richting middenveld. Fumagalli kopt de bal weg. Fonnesu is nu in balbezit. Fonnesu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 3:0

33e minuut.
Gracia Calmache passt de bal in één keer door. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli probeert naar een medespeler te passen. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 3:1

36e minuut.
Klungelig pakt Galikowski de bal. Grigorie rent richting de bal. Grigorie passt de bal met de wreef. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yehoumé is nu in balbezit. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski begaat een overtreding. Galikowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 61%, Manchester Sítio 39%.
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 3:1

46e minuut.
Donatelli geeft een lange en hoge pass. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli probeert naar een medespeler te passen. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas schiet op doel. Brasília Amarela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gracia Calmache met een snelle inworp. Creţu rent richting de bal. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati geeft een hoge lob. Illescas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gracia Calmache onderschept slim de pass. Gracia Calmache passt de bal met de wreef. Creţu met een sublieme pass. Fonnesu heeft problemen om de bal te vangen. Fonnesu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Creţu passt de bal zonder na te denken. Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Fonnesu rent richting de bal. Fonnesu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski geeft een hoge lob. Illescas is nu in balbezit. Illescas schiet op doel. Brasília Amarela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 54%, Manchester Sítio 46%.
FC Bayern Rybnik - Manchester Sítio 3:2