Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Torpedownia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2860
Torpedo Lipsk Rts Sqad
PolaP Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 23.9
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Ekiert geeft de bal voor. Inworp. Elbüken met de inworp. Saveur rent richting de bal. Saveur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Bükszegi rent richting de bal. Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Elbüken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi passt de bal in één keer door. Halmos heeft problemen om de bal te vangen. Halmos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Saveur kopt de bal weg. Ekiert bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbüken onderschept slim de pass. Elbüken geeft de bal voor. Halmos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 1:0

25e minuut.
Kurski met een harde bal richting middenveld. Harasymiuk kopt de bal weg. Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindórsson geeft de bal voor. Daar is Halmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ekiert rent richting de bal. Saveur onderschept slim de pass. Saveur speelt de bal door. Halmos is nu in balbezit. Halmos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sosna probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Elbüken met de inworp. Saveur is nu in balbezit. Saveur geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 2:0

34e minuut.
Kluczewski onderschept slim de pass. Elbüken rent richting de bal. Elbüken passt de bal in één keer door. Saveur bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveur haalt uit met een fantastische trap. Kurski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elbüken geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos passt de bal met de wreef. Saveur rent richting de bal. Saveur haalt uit met een fantastische trap. Kurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 3:0

39e minuut.
Kluczewski passt de bal in één keer door. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 4:0

42e minuut.
Kluczewski geeft een lange en hoge pass. Elbüken kopt de bal weg. Harasymiuk heeft problemen om de bal te vangen. Elbüken rent richting de bal. Elbüken geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 20%, Rts Sqad 80%.
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 4:0

51e minuut.
Elbüken geeft een lange en hoge pass. Halmos is nu in balbezit. Halmos met een sublieme pass. Saveur heeft problemen om de bal te vangen. Saveur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Elbüken met de inworp. Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi geeft een lange en hoge pass. Halmos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sosna geeft een hoge lob. Inworp. Elbüken met de inworp. Saveur bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Bükszegi speelt de bal door. Saveur bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveur haalt uit met een fantastische trap. Kurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Puc passt de bal in één keer door. Elbüken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasymiuk. Elbüken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elbüken kan niet meer verder spelen. Maciejski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kluczewski probeert naar een medespeler te passen. Stoksik met een sublieme pass. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejski geeft een lange en hoge pass. Halmos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Duran geeft een hoge lob. Czinkon speelt de bal door. Halmos is nu in balbezit. Halmos draait met de bal, schiet en ... Kurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 5:0

89e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Drăgan met een sublieme pass. Bükszegi rent richting de bal. Maciejski is nu in balbezit. Maciejski geeft een hoge lob. Kurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 26%, Rts Sqad 74%.
Torpedo Lipsk - Rts Sqad 5:0