Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: White Gulls Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 883
White Gulls Grajcie na Lisa
Attack Tactiek suskie
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten adequate
good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Gangan speelt de bal door. Daar is Michałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michałek passt de bal zonder na te denken. Magerko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko draait met de bal, schiet en ... Miękus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pałkowski passt de bal met de wreef. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen passt de bal met de wreef. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Grajcie na Lisa 0:1

24e minuut.
Bochowicz geeft een hoge lob. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Magerko kopt de bal weg. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miękus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Borycki is nu in balbezit. Borycki passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Janoszka met de inworp. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 59%, Grajcie na Lisa 41%.
White Gulls - Grajcie na Lisa 0:1

46e minuut.
Inczewski komt het veld opgelopen. Mężyk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Magerko kopt de bal weg. Bencheikh rent richting de bal. Gangan begaat een overtreding. Gangan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Janoszka is nu in balbezit. Mężyk geeft een lange en hoge pass. Janoszka probeert naar een medespeler te passen. Sutinen heeft problemen om de bal te vangen. Sutinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Borycki controleert de bal met de borst. Borycki speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 44%, Grajcie na Lisa 56%.
White Gulls - Grajcie na Lisa 0:1