Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1786
FC Gdynia śruba
atak2+1 Tactiek 352
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Protazy geeft een lange en hoge pass. Kocoł rent richting de bal. Pancu verovert de bal door een tackle van achteren. Pancu schiet op doel. Janisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 1:0

3e minuut.
Wujków passt de bal met de wreef. Kocoł is nu in balbezit. Pancu verovert de bal door een tackle van achteren. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Janisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 2:0

8e minuut.
Łakomiec met de inworp. Loureiro is nu in balbezit. Loureiro geeft de bal voor. Wujków rent richting de bal. Wujków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 3:0

10e minuut.
Mezaroş met een sublieme pass. Pancu rent richting de bal. Pancu passt de bal in één keer door. Daar is Wujków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Janisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Loureiro rent richting de bal. Loureiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chyłek de bal. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Spătaru geeft de bal voor. Wujków controleert de bal met de borst. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 4:0

22e minuut.
Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş met een sublieme pass. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 5:0

26e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Pancu onderschept slim de pass. Pancu probeert naar een medespeler te passen. Wujków rent richting de bal. Wujków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 6:0

29e minuut.
Protazy geeft de bal voor. Daar is Chyłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 7:0

32e minuut.
Daar is Kuńdzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu speelt de bal door. Pancu is nu in balbezit. Pancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wujków rent richting de bal. Kuńdzia rent richting de bal. Wujków tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wujków krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Łakomiec met een snelle inworp. Loureiro rent richting de bal. Loureiro passt de bal in één keer door. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł geeft een hoge lob. Inworp. Grzelak met de inworp. Cioculescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 21%, śruba 79%.
FC Gdynia - śruba 7:0

49e minuut.
Bandrowski is nu in balbezit. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec geeft een hoge lob. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 8:0

55e minuut.
Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu speelt de bal door. Mezaroş met een sublieme pass. Pancu is nu in balbezit. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Janisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Loureiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş met een sublieme pass. Pancu is nu in balbezit. Pancu draait met de bal, schiet en ... Janisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cioculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wujków probeert naar een medespeler te passen. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ... Janisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Janisz trapt de bal weg. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Loureiro passt de bal in één keer door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş passt de bal in één keer door. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kocoł de bal. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janisz met een harde bal richting middenveld. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 9:0

82e minuut.
Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec heeft problemen om de bal te vangen. Łakomiec speelt de bal door. Pancu is nu in balbezit. Pancu schiet op doel. Janisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 10:0

85e minuut.
Loureiro is nu in balbezit. Loureiro passt de bal zonder na te denken. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş draait met de bal, schiet en ... Janisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - śruba 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 25%, śruba 75%.
FC Gdynia - śruba 11:0