Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Olímpico Dominados
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4353
Dominados El Tanque Sirley
SA revivalA Tactiek Jefe Gorgory
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten formidable
very good Passen good
good Verdedigen very good


15e minuut.
Mee passt de bal zonder na te denken. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski passt de bal in één keer door. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee haalt uit met een fantastische trap. Juričić bokst de bal weg. Ciarkowski is nu in balbezit. Ciarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - El Tanque Sirley 0:1

18e minuut.
Mee onderschept slim de pass. Nocetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee onderschept slim de pass. Mee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - El Tanque Sirley 0:2

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marcel stond buitenspel. Rodríguez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciarkowski kopt de bal weg. Mee is nu in balbezit. Mee schiet op doel. Juričić bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeandupeux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cesir is nu in balbezit. Gallo onderschept slim de pass. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Salgado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 58%, El Tanque Sirley 42%.
Dominados - El Tanque Sirley 0:2

50e minuut.
Marcel rent richting de bal. Cesir verovert de bal door een tackle van achteren. Cesir geeft de bal voor. Daar is Moussaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee geeft een lange en hoge pass. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - El Tanque Sirley 0:3

64e minuut.
Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nocetti de bal. Mee rent richting de bal. Mee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Sagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagan geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - El Tanque Sirley 1:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penser met een snelle inworp. Mee is nu in balbezit. Mee geeft de bal voor. Ciarkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeandupeux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wydrzyński rent richting de bal. Wydrzyński passt de bal in één keer door. Jeandupeux geeft een hoge lob. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mee kopt de bal weg. Penser rent richting de bal. Penser probeert naar een medespeler te passen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee schiet op doel. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moussaoui. Mee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penser met een snel genomen vrije trap. Mee maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Juričić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 54%, El Tanque Sirley 46%.
Dominados - El Tanque Sirley 1:3