Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paulista F.C. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2829
Paulista F.C. Aloha Futebol Clube
Tática 4 Tactiek SLATER
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen good


11e minuut.
Ebedli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esnault is nu in balbezit. Kroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kroyan geeft een lange en hoge pass. Matysiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pernambuco met de inworp. De Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vlaeminck geeft een hoge lob. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi draait met de bal, schiet en ... Sion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Vlaeminck heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Memişoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak passt de bal zonder na te denken. De Vlaeminck rent richting de bal. De Vlaeminck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kroyan is nu in balbezit. Esnault verovert de bal door een tackle van achteren. Esnault passt de bal zonder na te denken. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lenza neemt vlug de vrije trap. Carrario geeft de bal voor. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 1:0

36e minuut.
Matysiak is nu in balbezit. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi passt de bal met de wreef. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lenza verovert de bal door een tackle van achteren. Lenza passt de bal in één keer door. Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sampaio passt de bal in één keer door. Kroyan rent richting de bal. Kroyan geeft een lange en hoge pass. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 51%, Aloha Futebol Clube 49%.
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 1:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert De Vlaeminck de bal onder controle te krijgen. Memişoğlu onderschept slim de pass. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 2:0

51e minuut.
Klungelig pakt Memişoğlu de bal. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Memişoğlu. Memişoğlu krijgt een gele kaart. Matysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabelo wilt de vrije trap nemen. Solymosi springt en kopt de bal. Sion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 3:0

69e minuut.
Solymosi is nu in balbezit. Matysiak controleert de bal met de borst. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Shalu rent richting de bal. Shalu geeft de bal voor. Solymosi kan de bal niet met de borst controleren. Solymosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 4:0

83e minuut.
Trustfull rent richting de bal. Trustfull geeft een lange en hoge pass. Carrario kopt de bal weg. Rabelo rent richting de bal. Rabelo geeft de bal voor. Sion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 54%, Aloha Futebol Clube 46%.
Paulista F.C. - Aloha Futebol Clube 4:0