Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Neutraliz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1917
Neutraliz nyU
NZ 4321 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Tâlvan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crepaldi de bal. Batty rent richting de bal. Batty schiet op doel. Nonckiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fernandes geeft een hoge lob. Daar is Crepaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 0:1

12e minuut.
Sysmäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysmäläinen geeft een lange en hoge pass. De Mitri kopt de bal weg. Klungelig pakt Tanagris de bal. Batty onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tâlvan verovert de bal door een tackle van achteren. Tâlvan speelt de bal door. Alajoki speelt de bal door. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Shavarshyan rent richting de bal. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tanagris de bal onder controle te krijgen. Bakalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Camerini met een snelle inworp. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Batty krijgt zijn hoofd ertegen. Bakalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Wąs de bal onder controle te krijgen. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden geeft een lange en hoge pass. Wąs kan de bal niet met de borst controleren. Tâlvan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Waight geeft een hoge lob. Pérez Ipiña probeert de bal aan de voet te houden. Alajoki rent richting de bal. Alajoki haalt uit met een fantastische trap. Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Postigo met de inworp. Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal zonder na te denken. Alajoki is nu in balbezit. Alajoki draait met de bal, schiet en ... Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 71%, nyU 29%.
Neutraliz - nyU 1:2

53e minuut.
Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden geeft een lange en hoge pass. De Mitri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 1:3

61e minuut.
Sysmäläinen is nu in balbezit. Sysmäläinen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Doroftei de bal onder controle te krijgen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty haalt uit met een fantastische trap. Bakalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Alajoki rent richting de bal. Alajoki passt de bal met de wreef. Fernandes rent richting de bal. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Batty maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tâlvan is nu in balbezit. Tâlvan passt de bal zonder na te denken. Tanagris rent richting de bal. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 1:4

68e minuut.
Alajoki is nu in balbezit. Alajoki geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernandes de bal. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pawlis trapt de bal weg van het doel. Tâlvan met een sublieme pass. Nonckiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bakalia met een harde bal richting middenveld. Tâlvan kopt de bal weg. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernandes de bal. Pérez Ipiña verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Ipiña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de bal. Tâlvan is nu in balbezit. Tâlvan passt de bal in één keer door. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Batty is nu in balbezit. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs geeft een hoge lob. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. De Mitri rent richting de bal. De Mitri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 1:5

85e minuut.
Vanderheyden kopt de bal weg. De Mitri is nu in balbezit. Nonckiewicz is nu in balbezit. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bakalia trapt de bal weg van het doel. Tâlvan is nu in balbezit. Tâlvan geeft een lange en hoge pass. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri schiet op doel. Bakalia bokst de bal weg. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz - nyU 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz 67%, nyU 33%.
Neutraliz - nyU 1:6