Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3197
Lagator FC Mściwoje
3na3 Tactiek classe
53% Balbezit 47%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora met een sublieme pass. Pulower is nu in balbezit. Pulower draait met de bal, schiet en ... Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:1

3e minuut.
Enxaqueca verovert de bal door een tackle van achteren. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Pulower is nu in balbezit. Pulower draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Enxaqueca kan de bal niet met de borst controleren. Enxaqueca speelt de bal door. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:2

8e minuut.
Marić met een sublieme pass. Bora met een sublieme pass. Dziwisz met een sublieme pass. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:3

10e minuut.
Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:4

12e minuut.
Turewicz met een snelle inworp. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz speelt de bal door. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:5

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Turewicz met de inworp. Stefanowicz speelt de bal door. Bora probeert naar een medespeler te passen. Pulower rent richting de bal. Pulower draait met de bal, schiet en ... Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Enxaqueca speelt de bal door. Klungelig pakt Stefanowicz de bal. Stefanowicz passt de bal met de wreef. Pulower kan de bal niet met de borst controleren. Pulower schiet op doel. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziwisz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:6

21e minuut.
Dziwisz speelt de bal door. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz passt de bal in één keer door. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal zonder na te denken. Pulower is nu in balbezit. Pulower schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Dziwisz speelt de bal door. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz passt de bal zonder na te denken. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower haalt uit met een fantastische trap. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Turewicz rent richting de bal. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pulower speelt de bal door. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz schiet op doel. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen. Stefanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Enxaqueca onderschept slim de pass. Enxaqueca met een sublieme pass. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:7

35e minuut.
Pulower rent richting de bal. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Enxaqueca probeert de bal met de borst te controleren. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Pulower is nu in balbezit. Pulower draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:8

39e minuut.
Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz onderschept slim de pass. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Pulower rent richting de bal. Pulower draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 84%, FC Mściwoje 16%.
Lagator - FC Mściwoje 0:8

47e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Milică rent richting de bal. Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dziwisz kopt de bal weg. Enxaqueca speelt de bal door. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:9

58e minuut.
Stefanowicz speelt de bal door. Dziwisz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ankov ... Strafschop! Ankov krijgt een gele kaart. Dziwisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Stefanowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Marić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz passt de bal met de wreef. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:10

64e minuut.
Ankov passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bora is nu in balbezit. Bora probeert naar een medespeler te passen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:11

84e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Ankov is nu in balbezit. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:12

86e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal in één keer door. Pulower rent richting de bal. Pulower draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - FC Mściwoje 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 77%, FC Mściwoje 23%.
Lagator - FC Mściwoje 0:13