Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: f.c. panthers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2320
f.c. panthers Mucche guerriere ninjia
wm Tactiek Defend
44% Balbezit 56%
17% Spel op eigen helft 83%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 36.9
solid Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen weak


10e minuut.
Ciliberto geeft een lange en hoge pass. Daar is Ricetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudi probeert naar een medespeler te passen. Barricata is nu in balbezit. Barricata haalt uit met een fantastische trap. Brogelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Doeltrap. Brogelli trapt de bal weg. Baudi heeft problemen om de bal te vangen. Baudi geeft een lange en hoge pass. Barricata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Donati de bal. Beltati is nu in balbezit. Fenyő geeft de bal voor. Barricata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Mucche guerriere ninjia 1:0

25e minuut.
Corni probeert naar een medespeler te passen. Barricata is nu in balbezit. Barricata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tramonte kopt de bal weg. Cadenazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio begaat een overtreding. Curciulicchio krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Fabris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabris geeft een hoge lob. Ricetto speelt de bal door. Barricata rent richting de bal. Barricata draait met de bal, schiet en ... Brogelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Mucche guerriere ninjia 2:0

43e minuut.
Ciliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto probeert naar een medespeler te passen. Donati is nu in balbezit. Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 17%, Mucche guerriere ninjia 83%.
f.c. panthers - Mucche guerriere ninjia 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Cadenazzi de bal. Ielpo is nu in balbezit. Cadenazzi is nu in balbezit. Barricata rent richting de bal. Barricata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudi geeft een lange en hoge pass. Amalfitani heeft problemen om de bal te vangen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Mucche guerriere ninjia 3:0

69e minuut.
Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi geeft de bal voor. Lăzăroiu kopt de bal weg. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciliberto geeft de bal voor. Violini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap. Brogelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Virgillito de bal onder controle te krijgen. Corni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dau. Dau krijgt een gele kaart. Corni moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Corni kan niet meer verder spelen. Frate komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 18%, Mucche guerriere ninjia 82%.
f.c. panthers - Mucche guerriere ninjia 3:0