Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ruch1920 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1234
Oreos Gosiunia
451 Tactiek pi3
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten adequate
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Pawelczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kosowski geeft een lange en hoge pass. Ungerman is nu in balbezit. Jõgis verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreos - Gosiunia 1:0

19e minuut.
Bielat onderschept slim de pass. Bielat geeft een lange en hoge pass. Przygocki is nu in balbezit. Przygocki geeft een lange en hoge pass. Băcanu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Twarogowski geeft de bal voor. Mięśniak probeert de bal aan de voet te houden. Kosowski kopt de bal weg. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jędrzejczak speelt de bal door. Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Przygocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Băcanu de bal. Băcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreos 87%, Gosiunia 13%.
Oreos - Gosiunia 1:0

52e minuut.
Castagnaro geeft een hoge lob. Wyżykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mięśniak is nu in balbezit. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mięśniak rent richting de bal. Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnaro is nu in balbezit. Castagnaro probeert naar een medespeler te passen. Dimofte geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oreos - Gosiunia 1:1

60e minuut.
Bielat is nu in balbezit. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte passt de bal in één keer door. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Pawelczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Petry met een snelle inworp. Castagnaro heeft problemen om de bal te vangen. Castagnaro geeft een hoge lob. Băcanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petry rent richting de bal. Petry geeft de bal voor. Daar is Przygocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Pawelczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Castagnaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castagnaro geeft de bal voor. Kosowski probeert de bal aan de voet te houden. Przygocki rent richting de bal. Przygocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Przygocki passt de bal zonder na te denken. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. Pawelczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreos - Gosiunia 1:2

88e minuut.
Băcanu passt de bal met de wreef. Petry rent richting de bal. Petry passt de bal in één keer door. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreos 84%, Gosiunia 16%.
Oreos - Gosiunia 1:2