Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Rok Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4795
FC Rok FK Černá Pole
moje-D2 Tactiek FKČP4.1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Alończyk rent richting de bal. Króliczyński onderschept slim de pass. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Presl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 0:1

5e minuut.
Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza geeft een hoge lob. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap. Hojdar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - FK Černá Pole 1:1

8e minuut.
Hranatý geeft een hoge lob. Presl rent richting de bal. Presl geeft een hoge lob. Machálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Machálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Presl bereikt de bal nog maar net als eerste. Presl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 1:2

12e minuut.
Hora met de inworp. Kapr is nu in balbezit. Presl verovert de bal door een tackle van achteren. Presl haalt uit met een fantastische trap. Orlov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vokoun rent richting de bal. Vokoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 1:3

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burza neemt de hoekschop. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 2:3

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Alończyk de bal onder controle te krijgen. Hranatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rocki is nu in balbezit. Rocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rocki passt de bal met de wreef. Machálek rent richting de bal. Machálek geeft de bal voor. Presl is nu in balbezit. Presl draait met de bal, schiet en ... Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Alończyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Přibyl de bal. Přibyl passt de bal in één keer door. Kapr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapr draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Machálek met een sublieme pass. Vokoun is nu in balbezit. Pochodeň tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pochodeň krijgt een gele kaart. Vokoun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hora komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Garpozis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Presl geeft de bal voor. Vokoun heeft problemen om de bal te vangen. Vokoun schiet op doel. Kehm probeert de bal aan de voet te houden. Garpozis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 2:4

35e minuut.
Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora geeft de bal voor. Pochodeň kan de bal niet met de borst controleren. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun schiet op doel. Garpozis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Machálek passt de bal in één keer door. Rozvoda met een sublieme pass. Presl rent richting de bal. Presl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orlov de bal onder controle te krijgen. Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Machálek speelt de bal door. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun met een sublieme pass. Klungelig pakt Presl de bal. Presl haalt uit met een fantastische trap. Garpozis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 57%, FK Černá Pole 43%.
FC Rok - FK Černá Pole 2:4

47e minuut.
Materna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rozvoda passt de bal in één keer door. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora geeft de bal voor. Presl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 2:5

62e minuut.
Machálek rent richting de bal. Machálek passt de bal met de wreef. Rozvoda speelt de bal door. Presl is nu in balbezit. Presl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 2:6

66e minuut.
Hranatý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rocki met een snelle inworp. Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Hojdar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Přibyl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alończyk springt en kopt de bal. Hojdar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 3:6

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Přibyl de bal onder controle te krijgen. Burza is nu in balbezit. Rozvoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozvoda krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kapr probeert de bal aan de voet te houden. Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda passt de bal in één keer door. Vokoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Acanda met een snelle inworp. Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda speelt de bal door. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap. Garpozis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Inworp. Rozvoda met een snelle inworp. Hora geeft een hoge lob. Vokoun is nu in balbezit. Vokoun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FK Černá Pole 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 57%, FK Černá Pole 43%.
FC Rok - FK Černá Pole 3:7