Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5162
coldfear AC Milan
mambałaga Tactiek 223
43% Balbezit 57%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.9 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Minh Sơn kopt de bal weg. Lokas geeft een lange en hoge pass. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Karpacz de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Labougle. Goede buitenspelval van de verdediging. Wędzyński neemt vlug de vrije trap. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Andrade bokst de bal weg. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Milan 1:0

17e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Karpacz geeft een hoge lob. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Milan 2:0

19e minuut.
Khắc Thành passt de bal in één keer door. Zuncheddu is nu in balbezit. Minh Sơn begaat een overtreding. Zuncheddu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuchowski komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Việt Tiến raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farfán komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bähringer passt de bal met de wreef. Daar is Gomułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomułka geeft de bal voor. Labougle rent richting de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lokas met een sublieme pass. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka geeft de bal voor. Dolfo probeert de bal met de borst te controleren. Dolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nola heeft problemen om de bal te vangen. Labougle rent richting de bal. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap. Tekpar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Milan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 41%, AC Milan 59%.
coldfear - AC Milan 2:1

63e minuut.
Khắc Thành kopt de bal weg. Labougle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wędzyński neemt vlug de vrije trap. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bähringer is nu in balbezit. Bähringer geeft een hoge lob. Labougle rent richting de bal. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Tekpar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bähringer passt de bal zonder na te denken. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Labougle de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka geeft de bal voor. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Tekpar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nola heeft problemen om de bal te vangen. Lokas speelt de bal door. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 49%, AC Milan 51%.
coldfear - AC Milan 2:1