Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SpanholiSports Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2421
SpanholiSports Unia Lublin
Spanholi Sports Tactiek 1
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 43.3
adequate Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Mellberg passt de bal zonder na te denken. Souza is nu in balbezit. Dymkowski onderschept slim de pass. Dymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 0:1

9e minuut.
Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków probeert naar een medespeler te passen. Enming rent richting de bal. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. Borges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souza heeft problemen om de bal te vangen. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 0:2

20e minuut.
Mota kopt de bal weg. Mellberg heeft problemen om de bal te vangen. Mellberg passt de bal zonder na te denken. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Waczków is nu in balbezit. Waczków geeft de bal voor. Oană controleert de bal met de borst. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 0:3

26e minuut.
Valadão passt de bal zonder na te denken. Botero Zea met een sublieme pass. Souza is nu in balbezit. Dymkowski onderschept slim de pass. Dymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Botero Zea onderschept slim de pass. Botero Zea met een sublieme pass. Valadão is nu in balbezit. Høyland is nu in balbezit. Høyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 1:3

41e minuut.
Gogola geeft de bal voor. Oană is nu in balbezit. Oană geeft de bal voor. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpanholiSports 55%, Unia Lublin 45%.
SpanholiSports - Unia Lublin 1:3

52e minuut.
Mellberg geeft de bal voor. Prestes probeert de bal aan de voet te houden. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Borges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 1:4

58e minuut.
Majcherczyk kopt de bal weg. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg speelt de bal door. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Borges bokst de bal weg.

62e minuut.
Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes rent richting de bal. Botero Zea speelt de bal door. Høyland is nu in balbezit. Høyland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mellberg is nu in balbezit. Mellberg passt de bal met de wreef. Mota is nu in balbezit. Mota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Unia Lublin 1:5

72e minuut.
Gogola passt de bal zonder na te denken. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg passt de bal zonder na te denken. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Majcherczyk geeft de bal voor. Mota is nu in balbezit. Oană tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oană krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mellberg met een sublieme pass. Gogola is nu in balbezit. Gogola geeft een hoge lob. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota draait met de bal, schiet en ... Borges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Enming geeft de bal voor. Mellberg rent richting de bal. Mellberg passt de bal zonder na te denken. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski schiet op doel. Borges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mota rent richting de bal. Mota schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpanholiSports 53%, Unia Lublin 47%.
SpanholiSports - Unia Lublin 1:5