Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 11:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fargo Kicks Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Fargo Kicks Monitoreo
NtMinus1Fl Tactiek 622 + 1 up
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
73.2 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten solid
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Díaz Neira passt de bal met de wreef. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Van Meenen met een sublieme pass. Boldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendea. Bendea krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Stefaniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Kraft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reich is nu in balbezit. Kraft verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zeqo is nu in balbezit. Zeqo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kończak de bal. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Van Meenen bokst de bal weg.

24e minuut.
Kraft rent richting de bal. Reich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz Neira legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Van Meenen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Monitoreo 1:0

24e minuut.
Maule bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira onderschept slim de pass. Díaz Neira passt de bal met de wreef. Kraft is nu in balbezit. Kraft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jelescu passt de bal in één keer door. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek passt de bal zonder na te denken. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fassbinder verovert de bal door een tackle van achteren. Fassbinder probeert naar een medespeler te passen. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Świniorek met de inworp. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ... Van Meenen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Monitoreo 2:0

44e minuut.
Maule is nu in balbezit. Díaz Neira verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Neira geeft de bal voor. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Van Meenen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 32%, Monitoreo 68%.
Fargo Kicks - Monitoreo 2:0

59e minuut.
Zeqo kopt de bal weg. Díaz Neira is nu in balbezit. Valdelamar rent richting de bal. Díaz Neira onderschept slim de pass. Díaz Neira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Monitoreo 3:0

61e minuut.
Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bendea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bro Sáez komt het veld opgelopen. Românaş komt het veld opgelopen. Hoffman komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Românaş passt de bal in één keer door. Kraft heeft problemen om de bal te vangen. Kończak rent richting de bal. Kraft verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Stefaniak met een sublieme pass. Świniorek rent richting de bal. Świniorek passt de bal met de wreef. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fassbinder met een sublieme pass. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek passt de bal met de wreef. Boldt is nu in balbezit. Boldt geeft de bal voor. Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Monitoreo 4:0

77e minuut.
Boldt passt de bal met de wreef. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jelescu speelt de bal door. Klungelig pakt Díaz Neira de bal. Díaz Neira passt de bal met de wreef. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 20%, Monitoreo 80%.
Fargo Kicks - Monitoreo 4:0