Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lech>Mistrz Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4284
Lech>Mistrz The Wolves United
DoBOju5ACM Tactiek 532
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 34.4
very good Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
Olave met de inworp. Hrvanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Sárközy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 1:0

12e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Soldevila probeert naar een medespeler te passen. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 2:0

14e minuut.
Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović passt de bal zonder na te denken. Olave met een sublieme pass. Sárközy rent richting de bal. Sárközy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Sárközy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Weiss de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave probeert naar een medespeler te passen. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Hrvanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvanović speelt de bal door. Soldevila met een sublieme pass. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Weiss de bal. Secăreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 3:0

26e minuut.
Sárközy kopt de bal weg. Olave speelt de bal door. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Santiago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 4:0

32e minuut.
Hrvanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sárközy de bal. Sárközy passt de bal zonder na te denken. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hrvanović met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Sárközy rent richting de bal. Sárközy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Santiago trapt de bal weg. Fizedean kopt de bal weg. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Secăreanu zal de hoekschop nemen. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy passt de bal met de wreef. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 5:0

41e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu speelt de bal door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 36%, The Wolves United 64%.
Lech>Mistrz - The Wolves United 6:0

46e minuut.
Crapuzzi komt het veld opgelopen. Tansini komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wypij heeft problemen om de bal te vangen. Hrvanović onderschept slim de pass. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave geeft de bal voor. Sárközy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Olave speelt de bal door. Paź probeert naar een medespeler te passen. Carp is nu in balbezit. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga schiet op doel. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tansini speelt de bal door. Hrvanović probeert naar een medespeler te passen. Sárközy rent richting de bal. Sárközy schiet op doel. Santiago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 7:0

79e minuut.
Hrvanović passt de bal zonder na te denken. Olave rent richting de bal. Olave geeft een hoge lob. Sárközy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - The Wolves United 8:0

85e minuut.
Adamczak geeft de bal voor. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sárközy de bal. Sárközy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Olave heeft problemen om de bal te vangen. Olave speelt de bal door. Klungelig pakt Sárközy de bal. Sárközy schiet op doel. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 31%, The Wolves United 69%.
Lech>Mistrz - The Wolves United 8:0