Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Mödling Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2215
FC Mödling TJ Skaličan Praznov (ASS)
Kill Bill Tactiek katastrofa
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Othmann is nu in balbezit. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ... Hajducký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

9e minuut.
Eidenhammer rent richting de bal. Eidenhammer met een sublieme pass. Othmann rent richting de bal. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Adler de bal. Baliak rent richting de bal. Adler onderschept slim de pass. Adler draait met de bal, schiet en ... Hajducký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 3:0

18e minuut.
Hinkel rent richting de bal. Hinkel geeft de bal voor. Othmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Othmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:0

30e minuut.
Öllinger kopt de bal weg. Adler rent richting de bal. Othmann is nu in balbezit. Othmann schiet op doel. Hajducký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Othmann passt de bal in één keer door. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... Baliak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajducký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:0

42e minuut.
Othmann is nu in balbezit. Krišica verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopetz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokopetz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 34%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 66%.
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:0

47e minuut.
Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cicvok de bal. Cicvok geeft de bal voor. Kertiš is nu in balbezit. Kertiš schiet op doel. Forc bokst de bal weg.

61e minuut.
Chudy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Baliak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Othmann is nu in balbezit. Othmann heeft problemen om de bal te vangen. Othmann haalt uit met een fantastische trap. Hajducký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Eidenhammer is nu in balbezit. Eidenhammer probeert naar een medespeler te passen. Othmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Hajducký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Männer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Othmann probeert naar een medespeler te passen. Öllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllinger passt de bal in één keer door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 6:0

80e minuut.
de Loore komt het veld opgelopen. Michalski komt het veld opgelopen. Bouman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Öllinger rent richting de bal. Öllinger geeft een hoge lob. Bouman is nu in balbezit. Bouman schiet op doel. Hajducký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 7:0

83e minuut.
Harmon geeft de bal voor. Öllinger speelt de bal door. Bouman is nu in balbezit. Bouman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 8:0

86e minuut.
Zedníček geeft een hoge lob. Öllinger kopt de bal weg. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman draait met de bal, schiet en ... Hajducký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 9:0

89e minuut.
Baliak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Öllinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouman rent richting de bal. Bouman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 40%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 60%.
FC Mödling - TJ Skaličan Praznov (ASS) 9:0