Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fecha libre Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 688
fecha libre fc.fidar
7 Tactiek 442 total
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
32.4 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen average


3e minuut.
Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk draait met de bal, schiet en ... Lengen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - fc.fidar 0:1

6e minuut.
Casas geeft een hoge lob. Cebulski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leśko de bal. Leśko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Casas de bal. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Skonieczny controleert de bal met de borst. Cebulski verovert de bal door een tackle van achteren. Cebulski probeert naar een medespeler te passen. Walda is nu in balbezit. Walda schiet op doel. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Skonieczny met een sublieme pass. Cebulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulski geeft een lange en hoge pass. Walda rent richting de bal. Walda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Grillón rent richting de bal. Boruch onderschept slim de pass. Boruch geeft een lange en hoge pass. Walda is nu in balbezit. Walda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Leśko onderschept slim de pass. Leśko geeft de bal voor. Walda kopt de bal weg. Gancarczyk met een sublieme pass. Leśko geeft een hoge lob. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sądel kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fein naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Solmark probeert naar een medespeler te passen. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny passt de bal met de wreef. Walda bereikt de bal nog maar net als eerste. Walda draait met de bal, schiet en ... Paal! Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - fc.fidar 0:2

36e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Placek de bal. Walda bereikt de bal nog maar net als eerste. Walda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

42e minuut.
Leśko geeft een lange en hoge pass. Niemczyk kopt de bal weg. Walda rent richting de bal. Walda haalt uit met een fantastische trap. Lengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - fc.fidar 0:3

43e minuut.
Grillón verovert de bal door een tackle van achteren. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebulski. Bajron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bajron kan niet meer verder spelen. Drajer komt het veld opgelopen. Solmark met een snel genomen vrije trap. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 66%, fc.fidar 34%.
fecha libre - fc.fidar 0:3

47e minuut.
Cebulski met een sublieme pass. Dressler rent richting de bal. Dressler probeert naar een medespeler te passen. Walda rent richting de bal. Walda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Dressler is nu in balbezit. Dressler probeert naar een medespeler te passen. Walda bereikt de bal nog maar net als eerste. Walda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - fc.fidar 0:4

55e minuut.
Krajišnik komt het veld opgelopen. Morán komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stołeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Solmark verovert de bal door een tackle van achteren. Solmark speelt de bal door. Drajer rent richting de bal. Drajer schiet op doel. Courtois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski rent richting de bal. Krajišnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajišnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - fc.fidar 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 54%, fc.fidar 46%.
fecha libre - fc.fidar 1:4