Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ostseestadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3573
Baltic Stars AC Razer
Test1 Tactiek NOWA
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 32.1
solid Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Chon met de inworp. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo passt de bal met de wreef. Chon geeft een hoge lob. Kasperek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - AC Razer 1:0

11e minuut.
Kaltenecker rent richting de bal. Kaltenecker geeft een hoge lob. Chon geeft een hoge lob. Kasperek krijgt zijn hoofd ertegen. Tankink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - AC Razer 2:0

29e minuut.
Chon speelt de bal door. Kötteritzsch is nu in balbezit. Kötteritzsch geeft een hoge lob. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 24%, AC Razer 76%.
Baltic Stars - AC Razer 2:0

47e minuut.
Bóveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon onderschept slim de pass. Chon passt de bal in één keer door. Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch haalt uit met een fantastische trap. Tankink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Bogaert geeft een lange en hoge pass. Kaltenecker rent richting de bal. Kaltenecker passt de bal zonder na te denken. Barattenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Barattenbach geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barattenbach is nu in balbezit. Barattenbach geeft de bal voor. Chon is nu in balbezit. Chon geeft een lange en hoge pass. Kötteritzsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sambruno kopt de bal weg. Rakk heeft problemen om de bal te vangen. Pärtlioja begaat een overtreding. Pärtlioja krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal in één keer door. Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch haalt uit met een fantastische trap. Tankink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - AC Razer 3:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalvo met de inworp. Chon geeft een hoge lob. Kasperek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - AC Razer 4:0

73e minuut.
Strasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Strasser passt de bal met de wreef. Chon probeert naar een medespeler te passen. Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tankink trapt de bal weg. Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kaltenecker speelt de bal door. Barattenbach rent richting de bal. Barattenbach geeft een lange en hoge pass. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Tankink bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bogaert ... Strafschop! Kasperek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kötteritzsch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tankink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - AC Razer 5:0

86e minuut.
Bóveda geeft een hoge lob. Barattenbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogaert de bal. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 28%, AC Razer 72%.
Baltic Stars - AC Razer 5:0