Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gisbernau Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4977
gisbernau LZS Dzierżążnia
popic Tactiek Sousa
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Cerański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolodžej met een snelle inworp. Moczybród rent richting de bal. Moczybród geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grunvald passt de bal in één keer door. Adamski is nu in balbezit. Tzimas onderschept slim de pass. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 1:0

16e minuut.
Răileanu draait met de bal, schiet en ... Wostal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ostocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răileanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jennis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
de Feller probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răileanu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Ismail zal de hoekschop nemen. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 2:0

28e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail met een sublieme pass. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 3:0

32e minuut.
Moczybród geeft een lange en hoge pass. Cerański probeert de bal aan de voet te houden. Tzimas rent richting de bal. Tzimas schiet op doel. Szögedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 4:0

36e minuut.
Frištenský onderschept slim de pass. Frištenský passt de bal met de wreef. Cardozo geeft de bal voor. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cerański verovert de bal door een tackle van achteren. Cerański geeft een hoge lob. Inworp. bin Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristinel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marović met een harde bal richting middenveld. Frištenský rent richting de bal. Frištenský passt de bal zonder na te denken. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 45%, LZS Dzierżążnia 55%.
gisbernau - LZS Dzierżążnia 4:0

46e minuut.
de Feller is nu in balbezit. Moczybród begaat een overtreding. de Feller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frištenský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Răileanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Daar is Tzimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Szögedi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 5:0

69e minuut.
bin Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas draait met de bal, schiet en ... Szögedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 6:0

70e minuut.
Facio komt het veld opgelopen. Luder komt het veld opgelopen.

71e minuut.
bin Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristinel rent richting de bal. Cristinel geeft een hoge lob. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 7:0

72e minuut.
Klungelig pakt Luder de bal. Luder passt de bal met de wreef. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Ismail neemt de hoekschop. Grunvald springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - LZS Dzierżążnia 8:0

84e minuut.
de Feller geeft de bal voor. Jennis met een sublieme pass. Grunvald kopt de bal weg. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque geeft de bal voor. Facio probeert naar een medespeler te passen. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 43%, LZS Dzierżążnia 57%.
gisbernau - LZS Dzierżążnia 8:0